Ibrahim zauvijek napustio set!

Prošlog tjedna glumac Okan Yalabik zauvijek je napustio set „Sulejmana Veličanstvenog“!

Ibrahim paša

Dok se Bali-beg vratio na snimanje hit-serije, njegov prijatelj Ibrahim-paša zauvijek je napustio snimanje. Pravi razlog Okanovog odlaska iz serije nije nezadovoljstvo honorarom ili otkaz, već je lik Sulejmanove supruge Hurem napokon ostvario svoj plan – Okanov lik, Ibrahim-paša, je ubijen!

Obzirom da je ova popularna serija temeljena na povijesnim činjenicama, nikako se nije moglo odustati od snimanja Ibrahimove smrti u sredini treće sezone koja se trenutno sina i prikazuje u Turskoj. Kako pričaju očevici sa snimanja, Okan je svoje televizijsko ‘smaknuće’ dočekao pripremljen, ali to se nije moglo reći za njegove prijatelje kolege s kojima je proveo pune dvije godine druženja na setu.

Kolege su organizirale oproštajnu zabavu čim je Okan snimio svoju posljednju scenu. Najtužnija je, dakako, bila glumica Meryem Uzerli koja je uvjerena kako im ovo neće biti posljednji zajednički projekt, dok je Halit izjavio kako mu Okan već nedostaje. Najzabavniji govor održao je Mehmet Gunsur, koji u seriji glumi princa Mustafu, spominjajući činjenicu da su on i Okan uvijek dolazili prvi na set, najduže ‘popravljali’ brade i brkove, te jedini uzimali dodatne sate učenja jahanja jer su potpuni antitalenti. Zabavu su nastavili u poznatom restoranu uz karaoke…

Službena hrvatska stranica serije “Sulejman Veličanstveni”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.