Istina je: Bali-beg se vratio!

Njegov povratak razveselio je obožavatelje serije, a prve scene već su prikazane u Turskoj.

Bali-beg

Turski glumac Burak Ozcivit vratio se na set serije “Sulejman Veličanstveni”, i to devet mjeseci nakon što ga je napustio jer je njegov lik Bali-beg Malkočoglu otišao iz Topkapi palače bez svoje voljene gospe Ajbige.

Bali-beg se vraća na dvor netom nakon Ibrahimove smrti, na sam poziv sultana Sulejmana koji traži hrabre ratnike kako bi oživio vojsku Osmanskog carstva. Bali-beg je s vremenom postao iskusan vojnik, ratovao je na području Moldavije, a njegov povratak u palaču bit će od iznimne važnosti za vladara. No produkcija još nije otkrila javnosti koja je Bali-begova nova uloga na dvoru.

– “Malkočoglu je postao jako popularan lik, a ja sam uživao glumiti ga. Ovim potezom smo htjeli ugodno iznenaditi gledatelje” — rekao je Burak kojem je sada drago što se nije ‘riješio’ brkova koji su mu, u međuvremenu, postali svojevrstan zaštitni znak.

Iako se nakon “Sulejmana” nije pojavljivao u drugim serijama, Burak nije bio bez posla. Njegov posljednji ‘izlet’ je posudba glasa žirafi Simoni i princu Hasanu u crtanom filmu “Žirafa”. Mnogi Turci jedva čekaju premijeru filma krajem siječnja jer dosad nisu imali priliku čuti Bali-bega kako govori ‘ženskim glasom’. Film je snimljen prema istinitoj priči i bit će prikazan na ovogodišnjem Berlinaleu.

Burak Ozcivit

Nove spizode “Sulejmana Veličanstvenog” možete pratiti na programu RTL Televizije od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, te nedjeljom u 20 sati.

Jedna misao o “Istina je: Bali-beg se vratio!”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.