Sulejman Veličanstveni – treća sezona

Gledatelje hit-serije u najnovijoj sezoni očekuje prepuno iznenađenja: strasti, intrige, spletke, napetosti… Od 28.1. u 21 sat na RTL Televiziji.

Sulejman Veličanstveni S03

RTL Televizija svojim gledateljima ekskluzivno predstavlja regionalnu premijeru najnovije, treće sezone hit serije “Sulejman Veličanstveni”, koja donosi nova iznenađenja, intrige i spletke. Hurem je napokon došla na svoje – postala je vladarica harema i najmoćnija žena na Sulejmanovom dvoru. No, svatko tko je upoznao harem zna da u njemu nikad nema mira, pa će stoga Huremina sreća biti kratkog vijeka…

Otkad je postala vladaricom harema, Hurem sve češće boravi u odajama sultanove pokojne majke baveći se hijerarhijom u haremu, a sve manje vremena posvećuje Sulejmanu i djeci. No, povratkom sultanije Hatidže na dvor situacija se počinje mijenjati… Sultanova sestra silno se želi osvetiti Hurem zbog raspada svog braka s Ibrahim-pašom, želi ugroziti njezin napredak na dvoru, pa zajedno s Mahidevran pokreće novi val spletki i zavjera u koje će biti uključene gospa Ajfife, nova, vrlo stroga upraviteljica harema, i jedna novopridošlica, perzijska ljepotica Firuze koja je došla u palaču kao robinja alžirskog namjesnika Barbarosse. Ne sluteći da se nalazi usred osvetničkog obračuna, robinja Firuze učinit će sve kako bi uzdrmala red u haremu i svidjela se vladaru za kojim uzdišu sve djevojke. Najprije će joj sultanije i gospa Afife dogovoriti susret sa sultanom, pred kojim će otplesati zavodljivi ples, a potom će provesti nekoliko noći u njegovim odajama. Tim će potezom Firuze uzdrmati Hurem koja će izgarati od ljubomore. I dok će se Sulejman sve više zaljubljivati u Firuze, Hurem će tražiti načine kako je otjerati s dvora…

Za to se vrijeme Ibrahim nalazi u taboru u Halepu, gdje između priprema za pohod na Bagdad razmišlja o onom što ga može dočekati kad se vrati kući – ljubavnica kalfa Nigar rodit će dijete, a supruga Hatidže još nije odlučila hoće li se uistinu razvesti od njega. Huremin saveznik Iskender Čelebi iz prikrajka promatra svaku njegovu reakciju, smišljajući planove kako ga se zauvijek riješiti, stvarajući pritom sumnju kod Sulejmana koji se sprijateljuje s Rustem-agom, voditeljem ergele carskih konja. Njihov odnos će produbiti saznanje da je Rustem-aga bio spreman umrijeti kako bi spasio život sultanovoj kćeri Mihrimah, koju će kasnije i oženiti. Princ Mustafa jedva čeka odlazak na bojište, a vrijeme krati odlascima u lov i šetnjom po Manisi uživajući veliku pažnju i popularnost stanovnika. No, planove će mu pomrsiti Helena, lijepa i iznimno hrabra kći običnog pučanina.

RTL Televizija prva je televizija u regiji koja je otkupila prava za prikazivanje treće sezone “Sulejmana Veličanstvenog”, najprodavanije turske serije o životu jednog od najvećih vladara turske povijesti, koja se još uvijek snima u Istanbulu i okolici na najvećem filmskom setu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.