Antonija Stupar Jurkin zaštitno lice Euro Jackpota

Voditeljica RTL Extra Magazina od petka, 1. veljače, postaje zaštitno lice i voditeljica igre Eurojackpot, koja će se prikazivati svakog petka u 23.05 h na RTL Televiziji.

Antonija Stupar Jackpot

Hrvatska je 14 zemlja sudionica igre Eurojackpot, pridružujući se tako velikoj obitelji s 240 milijuna građana EU. Hrvatska Lutrija u ovu „uniju“ ulazi zajedno s lutrijama Švedske, Norveške, Islanda, Litve i Latvije.

Eurojackpot je jedna od najomiljenijih igara na sreću stanovnika Unije. Postoji od ožujka 2012. godine i dosada je podijeljeno više od 200 milijuna Eura. Najveći dobitak je otišao u Njemačku i to nevjerojatnih 27.545.857,50 Eura!

Od 1. veljače, a potom i svakog petka, od 23.05 h na RTL Televiziji prikazat će se izvlačenje kuglica igre Eurojackpot iz finskog Helsinkija za najmanje 10 milijuna Eura dobitka! Antonija Stupar Jurkin voditeljica je i zaštitno lice Eurojackpota te time dobiva dodatan angažman jer nastavlja voditi i RTL Extra Magazin.

„Vjerujem da će nova igra biti vrlo popularna, dobici su zaista primamljvi. Moram priznati da čak i ja koja nisam dosada igrala ovu vrstu igara, odlučila uplatiti prvu kombinaciju. Nikada se ne zna. Ne propustite nas gledati svaki petak u 23.05 h na RTL Televizji“ – izjavila je Antonija.

Eurojackpot – svaki petak od 1. veljače u 23.05 h na RTL Televizji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.