Osveta – druga sezona

U “Osveti” sve se vraća, sve se plaća… Sada je ona na potezu. Nova sezona od 5. veljače utorkom u 20:55 sati na FoxLife.

Osveta S02 poster

Emily Thorne (Emily VanCamp) prošlog je ljeta potpuno ovladala Hamptonima kao intrigantna novopridošlica u ovu ekskluzivnu zajednicu. Na prvi pogled ona je prijemčiva i profinjena djevojka iz susjedstva kojoj su razoružavajući šarm i darežljivost osigurali lagan pristup ograničenim krugovima visokog društva Hamptona. No Emily Thorne nije ni približno onakva kakvom se čini. Iza lažnog identiteta skriva se žena sa samo jednim ciljem − OSVETOM.

Kad je Emily imala devet godina, njezinu su ocu ljudi kojima je najviše vjerovao podmetnuli grozan zločin i osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. Emily više nikad nije vidjela oca i provela je djetinjstvo obuzeta gubitkom, izdajom i bijesom. Sedamnaest godina poslije vratila se u Hamptone, odlučna uništiti sve osobe umiješane u zavjeru protiv njezina oca. Na nišanu joj se našla obitelj Grayson koju predvode matrijarh, poznata društvena figura Victoria Grayson (Madeleine Stowe) i lukavi poslovni tajkun Conrad Grayson (Henry Czerny). Oprezno i metodično Emily je potkopavala temelje ove nekoć moćne i nedodirljive obitelji, koristeći njihova plavokrvnog sina Daniela (Josh Bowman) kao pijuna u svojem složenom planu. Kći Graysonovih Charlotte (Christa B. Allen) također je postala žrtvom nakon što je otkrila da nije ono što je mislila da jest, nego zapravo proizvod Victorijine izvanbračne veze. Usred sveg tog razotkrivanja Emilyna bivša prijateljica Ashley Davenport (Ashley Madekwe) strateški se povezala s Graysonima, lukavo se penjući u društvu.

U Montauku Emilyna ljubav iz djetinjstva Jack Porter (Nick Wechsler) preuzeo je vlasništvo nad barom Stowaway i nastavlja izigravati očinsku figuru mlađem bratu Declanu (Connor Paolo). No neporeciva privlačnost koju osjeća prema Emily nehotice ga je dovela u opasnost. Što se same Emily tiče, u trenucima kad je prošlost počinje sustizati i srce joj ometa prosudbu može se okrenuti Nolanu Rossu (Gabriel Mann) – jednoj od rijetkih osoba koja zna istinu i koji je na važan način povezan s njezinom prošlošću, njezinom sadašnjošću i njezinom tajnom. Trebat će joj njegova pomoć više nego ikad dok nastavlja svoju osvetu protiv Graysona, koji postaju još odlučniji i opasniji kad su ugroženi i spremni su učiniti sve da bi očuvali svoj dom.

Uz još veće uloge i još širu zavjeru, što će biti Emilyn sljedeći korak? Može li spriječiti svoje srce da joj oslabi odlučnost da osveti svog oca?

Članak o 1. sezoni + opisi likova

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.