HTV ukinuo Hit show Marka Tolje

Odlukom programskog vodstva HTV-a emisija Zabavnog programa “Hit show” neće se nastaviti emitirati.

Marko Tolja

Nakon samo jedne prikazane emisije “Hit showa” (25. siječnja), čiji je voditelj bio pjevač Marko Tolja, s nacionalne je televizije stigla vijest da se show ukida. U priopćenju HRT-a poslanom medijima stoji:

– “Odlukom programskog vodstva HTV-a emisija Zabavnog programa ‘Hit show’ neće se nastaviti emitirati. Programsko vodstvo smatra kako emisija nije opravdala očekivanja”.

U svakoj su emisiji, čiji je scenarist bio Joško Lokas, trebale gostovati tri poznate osobe iz javnog života, a u prvoj je epizodi Tolja ugostio Barbaru Kolar, Danielu Trbović i Vinka Brešana. Kao glazbeni gosti nastupili su Let 3, Hladno pivo i Markiz, ali čini se da sve to skupa nije bilo dovoljno da nova emisija zaživi s obzirom na to da je s HRT-a stigla vijest o ukidanju.

– “Pripreme su trajale nekoliko mjeseci. Mene su zvali zato što sam jedan od rijetkih koji može biti voditelj koji ujedno svira i pjeva. To je otpočetka bila nekakva misao vodilja. Moram otkriti da je tijekom priprema suradnja s Vesnom Karuzom bila izvrsna, ona je od početka znala što želi, s time što je potpuno razumjela mene kao osobu te je i format dijelom prilagodila meni”, otkrio je u najavama Marko Tolja.

Ovog petka, 1. veljače “Hit show Marka Tolje” zamijenit će kultni film “Tko pjeva, zlo ne misli”. Što će se u tom terminu prikazivati sljedećih trinaest petaka, koliko je još trebala trajati spomenuta emisija, odlučit će se naknadno.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.