Najpoznatiji brk Ljubavi na selu postao veliki zavodnik!


Ni nakon emitirane sezone Stipina popularnost ne jenjava. Kao veliki zavodnik na Stjepanovom i Nikolininom vjenčanju, Stipe je došao u pratnji prave zvijezde!

Stipe Filipović

Iako je običaj da muškarac dođe po svoju pratnju, Stipe je imao tu sreću da je njegova pratnja došla po njega i čak mu je češljala brk kako bi na piru bio najljepši. “Stipe mi je bio partner na vjenčanju. Počešljala sam mu brk i uredila ga za vjenčanje” — rekla je Marijana Batinić, voditeljica popularne emisije “Ljubav je na selu”. “Stipe je došao odjeven kao Milo Hrnić u najboljim danima, izgledao je kao pravi Latino lover” — dodala je Marijana.

Iako je Stipe postao prava atrakcija za žene, svoju pratilju, Marijanu, odabrao je za prvi ples. “Plesala sam s njim prvi ples. Govorio je kako on ne zna plesati, a na kraju je kukao kako sam ga gazila cijelo vrijeme.”

Stipe je postao prava faca, a je li i on pronašao pravu ljubav saznajte na Valentinovo, 14. veljače u 22:20 sati na RTL Televiziji u posebnoj emisiji “Ljubav je na selu”.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s