InDizajn s Mirjanom Mikulec – treća sezona

Od nedjelje, 24. veljače, s početkom u 17:30 sati, Mirjana Mikulec će nam pokazati kako u domove, radne prostore ili trgovine unijeti šarenilo boja, koji su noviteti u svijetu dizajna, te nam dati praktične savjete za uređenje doma!

Mirjana Mikulec

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera, kolumnistica dnevnih novina, vanjski suradnik specijaliziranih časopisa za uređenje interijera i internetskih portala te autorica čak sedam knjiga o dizajnu interijera, ove se nedjelje pozdravlja s dosadnom i tmurnom zimom otvarajući novu sezonu emisije „InDizajn s Mirjanom Mikulec“. U novih deset polusatnih epizoda Mirjana i njezini suradnici predstavit će nam različite životne i radne prostore koji su primjer lijepih i funkcionalnih rješenja u dizajnu interijera, pokazati nam novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera, dati konkretne ideje te savjetovati kako uz minimalna financijska ulaganja osvježiti svoj životni ili radni prostor. Među brojnim moderno uređenim uredima poznatih hrvatskih tvrtki, Mirjana će u prilogu ‘Dizajnerski prostori’ zaviriti i u životne prostore poznatih osoba iz javnog života te gledateljima pokazati kako je modni dizajner Luka Grubišić uredio svoj stan, odnosno kako su dekan Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Boris Koružnjak, i njegova supruga Gordana Domić stvarali i oblikovali jedan od svojih impresivnih radova.

– “Treća me sezona posebno raduje jer pokazuje da imamo vjerno gledateljstvo koje prati naše priloge i sluša naše savjete. Upravo zbog njih trudimo se iz sezone u sezonu biti bolji, pospješiti kvalitetu uređivanja unutarnjih prostora, ali i same produkcije. Ove sezone javnosti otvaramo vrata doista impresivnih interijera, donosimo gledateljima još bolje i zanimljivije priloge u rubrici ‘Uradi sam’, te u goste dovodimo kreativce koji će nas podučiti kako učiniti svoje radne prostore, domove, trgovine ili kafiće što funkcionalnijim, ljepšim i ugodnijim za život. U svakom slučaju nadam se da ćete primijetiti naš trud i pratiti nas u novoj sezoni” — rekla je Mirjana ističući kako je ponosna na Facebook stranicu emisije InDizajnTV koja trenutno broji preko trinaest i pol tisuća ‘lajkova’ u znak potpore. Naime, preko iste stranice Mirjana i njezin stručni tim svakodnevno odgovaraju na desetke upita o savjetima za uređenje doma, ureda ili drugog poslovnog prostora, poput trgovine ili kafića.

Želite osvježiti dnevni boravak ili kuhinju novim namještajem? Ili bi se radije okušali u renoviranju tavana? Sada je pravo vrijeme da ostvarite svoje želje i dočekate proljeće u novom okruženju jer ćete savjete, ideje i primjere kako to učiniti moći pronaći u novim epizodama treće sezone “InDizajna s Mirjanom Mikulec” koja počinje s emitiranjem u nedjelju, 24. veljače u 17:30 sati na RTL2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.