Inspektor Rex – deveta sezona

Najpopularniji pseći detektiv dolazi u Italiju, a novi partner mu je šarmantni Kaspar Capparoni. Premijera nove sezone od 28. veljače radnim danima u 14:30 sati na Novoj TV.

Inspektor Rex

U prvim nastavcima inspektor Lorenzo Fabbri i njegov asistent Morini istražuju ubojstvo u Rimu. U međuvremenu Weberovi partneri Gianni Bottura i Sonia Ferreri boje se za svoje živote. Fabbri i njegova kolegica iz Beča Erika Hedl zajedno istražuju, jer je Weber ubijen istim oružjem kao i Alexander Schall u Beču. Fabbri se susreće s Rexom kojem je užasno dosadno otkad je skinut s dužnosti.

Lorenzo Fabbri i Rex istražuju ubojstvo Giannija Botture koji je ubijen istim oružjem kao i Weber i Schall, dvije žrtve iz prijašnjih slučajeva koji su navodno riješeni. Fabbri zamoli Eriku Hedl da dođe u Rim gdje ona brzo padne na šarm Giuliana Polidorija, arhitekta koji nadgleda radove na gradilištu na kojem je otkriveno Weberovo tijelo. Fabbri uskoro mora objasniti svojem šefu da Rex sada pripada ekipi, što Gori prihvaća uz laganu pobunu.

Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, doživjela više od deset sezona. Od 2007.godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i sposobnošću. Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, a u najnovijem izdanju glumi ga američki pas Henry.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.