Mrčela, čuvaj se, stiže Goran Kraljević!

Goran Kraljević novo je pojačanje u seriji RTL Televizije “Ruža vjetrova”, a on će pomrsiti račune zlokobnom Ranku Mrčeli na svim planovima, bili oni poslovni ili privatni.

Petar Ćiritović

Lik Gorana u popularnoj seriji na malim ekranima utjelovit će poznati glumac Petar Ćiritović, a Goran će biti jedina osoba kojoj Ranko dovoljno vjeruje da mu povjeri Mariju na čuvanje.

Goran nije jedan od “Rankovih ljudi” koji Ranka slušaju bez pogovora. On je jedina osoba koju bi Ranku mogao smatrati prijateljem. Njih dvoje veže zajednička prošlost u Legiji stranaca, kad su zajedno prošli kroz mnoge bitke i jedan drugom često čuvali leđa. No, stvari će se preokrenuti kad Ranko odluči Goranu dati zadatak da čuva njegovu suprugu Mariju…

Petar već snima punom parom, a o seriji i kolegama ima samo riječi hvale.
– “Na setu mi je super, atmosfera je odlična, a odmah sam kliknuo s Marinom Fernandez i Mirajem Grbićem, s kojima trenutno snimam najviše scena. Jako dobro svi funkcioniramo i super mi je to što znam većinu glumaca od prije, a naročito redateljsku ekipu. Ugodno je raditi u takvoj atmosferi, i mislim da sam unio dašak svježine u seriju” — rekao je Petar.

Poznati glumac (rođen je 1978. u Zagrebu, a odrastao u zagrebačkoj Dubravi) nakon završenog ekonomskog fakulteta upisuje ADU te postaje jedan od najpoznatijih televizijskih glumaca mlađe generacije. Svojim ulogama obilježio je početke hrvatske produkcije sapunica i TV novela. Gledateljstvo ga pamti po vodećim ulogama u serijama poput “Obični ljudi”, “Ne daj se Nina”, “Zakon Ljubavi”, “Dolina sunca”, “Pod sretnom zvijezdom”, te po filmu “Lea i Darija” . Najzapaženija kazališna uloga mu je ona Toma Buchanana u “Velikom Gatsbyju”.

Šarmantni glumac nedavno se oženio zagrepčankom Luciom Palić, s kojom je otvorio dućan dizajnerskih predmeta “Izum”, a nedavno je postao i otac osmomjesečnog sinčića Krste.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.