Uvod u anatomiju – osma sezona

25.02.2013

Serije, TV najave


Nekima od njih životi se se promijenili zauvijek. Ali sutra je novi dan… Regionalna premijera 8. sezone “Uvoda u anatomiju” od 25. ožujka ponedjeljkom u 21.55 na FoxLife.

Uvod u anatomiju

Članak o 7. sezoni
Članak o drugoj polovini 7. sezone
Članak o finalu 7. sezone

Osma sezona “Uvoda u anatomiju” počinje dvosatnim nastavkom. U prvom dijelu “Slobodan pad” specijalizanti se vraćaju na prvi dan godine koja će stvoriti ili uništiti njihovu karijeru: Meredith se suočava s posljedicama utjecanja na Derekov klinički pokus i dobiva otkaz u bolnici; April se pokušava dokazati kao glavni specijalizant nakon pojave goleme rupe usred Seattlea, a Cristina i Owen još su sukobljeni zbog drastično različitih osjećaja prema svome nerođenom djetetu. U drugom dijelu “Otišla je” vijesti o nestabilnom odnosu Meredith i Dereka izazivaju uzbunu kod Zoline savjetnice za posvajanje; Alex ubrzo shvaća da je izbačen iz skupine nakon što je cinkao Meredith, a Cristina donosi tešku odluku u vezi s neočekivanom trudnoćom. Usto, šef Webber u zadnji čas zove Henryja na operaciju, što uznemiruje Teddy.

Oglasi
,

About Ines Horvat

Ines je suradnica portala MojaTV koja objavljuje najave programskih sadržaja koji se prikazuju na domaćim kabelskim kanalima (FOX, HBO).

Pogledaj sve objave od Ines Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s