RTL Hotspot donosi reportaže s MWC-a

Samo nekoliko dana nakon završetka Mobile World Congressa 2013, najvećeg svjetskog sajma mobilne industrije, RTL Hotspot donosi reportaže s mjesta događaja.

RTL Hotspot

Microsoft, Intel, HTC, Sony Mobile, Nokia, Samsung, samo su neke od IT tvrti koje su se ove godine predstavile na novoj lokaciji MWC-a na 240.000 m2. U Barceloni smo isprobali najnovije, najbrže i najlakše mobitele i tablete na svijetu. Ove godine konkurencija je bila veća nego ikad – proizvođači se utrkuju u otkrivanju novih tehnologija i mogućnosti koje uređaji posjeduju kako bi privukli kupce. Pratili smo i hrvatske startupe koji su među 70 tisuća ljudi na sajmu pokušali naći mjesto za svoje aplikacije.

U nastavku emisije doznali smo što planira BlackBerry, kako se mobiteli ponašaju pod vodom te koje knjižnice već nude knjige na tabletima. Predstavit ćemo domaće edukativne aplikacije koje na hrvatskom jeziku pomažu u učenju, osobito matematike. Stižu nam i prvi 4K televizori vrijedni gotovo 200 tisuća kuna.

Isprobali smo i uređaje koji omogućavaju upravljanje na daljinu. Među njima nas je osobito impresionirao prvi Leap Motion kontroler koji je stigao u Hrvatsku. Taj bi uređaj mogao potpuno zamijeniti kompjuterski miš pa obavezno provjerite kako funkcionira.

Novo izdanje RTL Hotspota gledamo na RTL Televiziji u subotu, 2. ožujka u 16:40 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.