Dexter – treća sezona

Dexterovu životnu priču nastavljamo pratiti u premijeri treće sezone na RTL 2, i to već od ponedjeljka, 4. ožujka u 23:50 sati.

Dexter

Danju je plahi, ali predani detektiv, a noću strah i trepet serijskim ubojicama kojima presuđuje mimo zakona – on je Dexter, stručnjak za forenziku koji radi za policiju Miamija.

Kako je moguće da čovjek zadužen za rješavanje najtežih zločina u Miamiju iste zločine čini noću u vlastitom aranžmanu? Gdje je granica između ubojice i klasičnog policijskog heroja koji hvata najgore kriminalce? Prve dvije sezone kriminalistične serije „Dexter“ odgovorile su na ova i mnoga druga, još nepostavljena pitanja. No ako ste pomislili da ste shvatili kakav je zapravo glavni junak, treća sezona serije će vas itekako izenaditi jer ispod mračnog, tajanstvenog, nemilosrdnog i krvoločnog Dextera Morgana kuca nježno i ranjivo srce koje još uvijek čezne za ‘normalnim’ životom. Nove epizode neće nimalo zaostajati u napetosti jer će Dexter, osim posvete novim ubojstvima, neočekivano uživati i u novostečenom prijateljstvu s pomoćnikom okružnog tužitelja, Miguelom Pradom, kojem će se povjeravati i priznati svoje najdublje skrivene tajne. Dexter će uživati u njihovom zajedničkom ubijanju kriminalaca, a svoje će prijateljstvo s Miguelom zapečatiti kumstvom na vjenčanju s Ritom. Sve će biti kao u bajci, sve do jednog dana kada Dexter shvati da ga je Miguel nasamario… Za to vrijeme, Dexterova sestra, Debra, nađe se u ljubavnoj nedoumici jer istovremeno hoda s novim partnerom Joeyem Quinnom i njegovim doušnikom Antonom Briggsom, a ostali kolege na tragu su novom serijskom ubojici koji svojim žrtvama skida kožu s tijela.

Kriminalistična drama „Dexter“ vodi nas duboko u mračni um serijskog ubojice i prisiljava da se borimo s etičkom dilemom dok pokušavamo razlučiti dobro od lošeg. Je li Dexter uistinu toliko zao i nemoralan, gledatelji će moći doznati u novih, premijernih 12 epizoda treće sezone.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.