Seksi Kivanc Tatlitug uskoro na RTL-u

Prema mnogima najzgodniji turski glumac, Kivanc Tatlitug, uskoro se vraća na male ekrane.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Posljednji projekt Kivanca Tatlituga, seriju “Nebo i zemlja”, otkupila je RTL Televizija, koju namjerava početi prikazivati već ovog proljeća. Iako ga brojni hrvatski gledatelji poznaju po ulogama u serijama “Gumuš”, “Strasti Orijenta” i “Bijeg”, Kivanc je za svoju novu ulogu nepredvidivog, divljeg Sjevera ‘pobrao’ najbolje kritike, ali i brojne hvalevrijedne nagrade u Turskoj i šire.

Jedan od najtraženijih turskih glumaca, bivši model i košarkaš kojeg su turski mediji prozvali Bradom Pitom Bliskog istoka, rodom je iz susjedne Bosne i Hercegovine. U intervjuu za jedan turski TV kanal Kivanc je izjavio da još uvijek istražuje svoje korijene koji sežu do balkanskih područja, točnije do Bosne. Zemlju svojih predaka prvi put je upoznao 2008. godine kad je za potrebe snimanja posljednje epizode serije “Ljubav i osveta” posjetio Mostar. Sa sobom nosi lijepe uspomene, među kojima je zasigurno i skok sa Starog mosta, kojeg je morao snimiti bez kaskadera.

Kivanc je, unatoč laskavim titulama i činjenici da je bio na naslovnicama najutjecajnijih svjetskih magazina, i dalje ostao skroman i prizemljen.
– “Naravno da volim sebe, ali nikad ne stojim pred ogledalom i divim se odrazu u njemu. Nisam takav. Izgled je dar od Boga i stvar gena. Želim da moji talenti govore za mene, a ne ljepota” — kaže Kivanc koji je nedavno, po četvrti put, prekinuo gotovo 12 godina dugu vezu s bivšom misicom svijeta, prelijepom Azrom Akin.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.