Pala posljednja klapa Ruže vjetrova

U subotu oko 19 sati na splitskom setu studija TTTS serije “Ruža vjetrova” sve je utihnulo. Pogasila su se svjetla reflektora, a ispisani listovi scenarija ostali su razbacani po setu!

RV zadnja klapa

Popularna serija, koja je, između ostalog, ‘uzrokovala’ nove riječi u kolokvijalnom govoru gledatelja, poput ‘meže’, ‘boga’t draga’, ‘guglite’ i mnogo drugih, a koje je izmislila popularna Seke Odak (Nives Ivanković), imala je sveukupno snimljenih 346 epizoda. U drugoj sezoni snimljeno je 155 epizoda, a zavrzlame, ubojstva, prevare, ljubavni trokuti i spletke u kojima je sudjelovalo 14 glavnih glumaca, osvojile su mnoge domove kao i facebook korisnike koji su otvorili na stotine fan stranica vezanih za ‘Ružu vjetrova’ i njihove glumce.

Gledatelji su imali prilike gledati i glumce u velikim gostujućim ulogama poput Duška Valentića i Aleksandra Cvjetkovića, a do kraja svibnja, gledat će i Petra Ćiritovića te Arijanu Čulinu koja u seriji glumi već posljednjih mjesec dana.

Od početka druge sezone kroz setove ‘Ruže vjetrova’ prošlo je preko 130 glumaca, a serija se snimala na mnogo atraktivnih vanjskih lokacija poput Klisa -kanjon Cetine, u Rankovoj vili (u Trogiru), na plažama u Omišu i Dućama, na Prokurativama te mnogim drugim lokacijama u Splitu i njegovoj okolici.

Na setu su stvorena i velika prijateljstva, a bilo je i novih ‘pridošlica’ poput ježa koji je pronašla Petra Cicvarić, a o kojem su se glumci brinuli. Glumci su slavili rođendane i tradicionalno, svaki rođendan, na setu iznenadili slavljenika tortom i pjesmom, osim Stojana Matavulja koji je na poklon dobio posebnu tortu od čevapčića! Nisu mogli jedni bez drugih ni kada su imali pauze snimanja, pa su tako Slavko Sobin i Tomislav Čubelić iznenadili Marinu Fernandez na godišnjem odmoru u Portugalu! Bilo je tu i nezgodnih situacija poput one kada je Zoran Pajić završio u moru zanesen ulogom!

‘Ruža vjetrova’ stvorila je mnoga prijateljstva, a svi glumci zajedno su se složili da su im kolege postali zamjenska obitelj, budući da su svaki dan, više od 12 sati provodili zajedno. Kako kažu, biti će im neobično ne gledati jedni druge na dnevnoj bazi, no zasigurno će se ponovno sresti ispred kamera.

Nove zaplete ali i rasplete i iznenađenja, gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.