Smallville – deseta sezona

TV premijera posljednje sezone kultne serije o odrastanju jednog superjunaka – završetak sage o danima mladog Supermana – od 16. ožujka vikendom u podnevnom terminu na Doma TV-u.

Smallville

Kraj početka počinje ovdje.

Clark Kent je na putu da se zbog duhova svoje prošlosti okrene tami. Unatoč svih tim okolnostima, u posljednjoj sezoni serije mladi Superman treba biti dovoljno moćan da se odupre zlim silama i konačno postane Zemljin najmoćniji zaštitnik. Deseta, posljednja sezona je zapravo završetak legende o odrastanju mladog Supermana koji u ovoj sezoni nastavlja s akcijom, avanturom i neizvjesnošću.

Na završetku devete sezone General Zod i njegova vojska proglasili su rat ljudima na Zemlji. Clark je uspio spriječiti smrt tisuće ljudi. Nemajući izlaza Clark je zabio bodež u sebe te tako spasio mnogobrojne živote. Nakon fatalnog poljupca, Lois Lane je shvatila da je Clark Kent i njezin superjunak – ista osoba! Nakon što je napokon pronašla iskupljenje i drugu priliku za ljubav, Chloe Sullivan i Oliver Queen- superjunak Zelena strijela, su bili sudbinski razdvojeni.

Tess Mercer, nasljednicu imperija Lex Luthor i dvostruku agenticu za organizaciju Checkmate, Zod je fatalno spalio. Za vrijeme boravka u bolnici Tess je posjetila starija žena, s kojim motivom još nije otkriveno.

U novim nastavcima Lois pronalazi Clarkovo beživotno tijelo te uklanja plavi kriptonit što mu omogućava da se oporavi. Međutim, Lois krišom nestane prije nego što se Clark probudi da bi sačuvala njegovu tajnu. U međuvremenu, Chloe očajnički želi pronaći Olivera pa se za odgovore obrati nevjerojatnu izvoru. Jonathan se vraća na Kentovu farmu s porukom za Clarka, a Tess se vraća u laboratorij LuthorCorpa.

Tek kada se pomirio sa svojim podrijetlom, Clark u posljednjoj sezoni mora pronaći hrabrosti da izađe iz sjene te se pokaže svjetlu dana. Nikad prije nije bilo toliko opasnosti za Clarka da se razotkrije javnosti. Sve je u Metropolisu okrenuto protiv superheroja…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.