Sara ipak nije trudna i ne udaje se za Šimuna?!

Svi koji vjerno prate popularnu “Ružu vjetrova” znaju da od svojih omiljenih likova mogu očekivati neočekivano. Gledatelje očekuje sve ono čemu se nisu ni najmanje nadali!

Šimun i Sara

Mnogima najomraženijem liku u seriji, Ranku Mrčeli (Miraj Grbić), napokon dolazi na naplatu sve ono što je nažao učinio Odakovima, a sve to omogućit će mu supruga Marija (Marina Fernandez). Naime, Marija nastavlja rat protiv Ranka i u diktafonu čuva njegovo priznanje ubojstva Tome Mamića. Ranko joj prijeti Milinim životom ako na sudu izjavi da je bila svjedok Tomina ubojstva. No, saznaje Rankovu mračnu stranu obitelji, zbog koje mu odluči zadati zadnji udarac na sudu.

Dok Marija ima osvetoljubivi plan kako se riješiti Mrčele, Sara (Petra Cicvarić) i Šimun (Zoran Pajić) pokušavaju se zavarati da među njima postoji dovoljno ljubavi za brak. I dok stoje pred oltarom, na ceremoniju dolazi Jakov razočaran svojom novopečenom suprugom Ankicom, koja ga je pokrala i pobjegla! No, taman kada bi trebala izgovoriti sudbonosno ‘da’, Sara pada u nesvijest! Svi su u šoku, jer mora na operaciju, i upitno je je li trudna ili je posrijedi nešto drugo.

Što slijedi i kako će završiti tragična ceremonija u crkvi, ne propustite pogledati na RTL Televiziji, od ponedjeljka do četvrtka od 20.00 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.