Puna kuća Raftera – treća sezona

HTV će prikazati treću i četvrtu sezonu australske serije o životu simpatične obitelji Rafter – od 1. travnja u 18:20 na Prvom.

Puna kuća Raftera

Podsjetimo se najprije sadržaja prethodnih sezona: Dave i Julie Rafter imaju odraslu djecu koja su trebala napustiti roditeljski dom. No samo 48 sati nakon što se njihov neodlučni srednji sin preseli u susjednu kuću, shvaćaju da će svi njihovi snovi o slobodi i osobnom ispunjenju morati pričekati, jer njihov se najmlađi sin i njegova žena, zatim najstarija kći puna problema, te Julien emotivno ranjivi otac, vraćaju u obiteljsku kuću te tako kuća ponovno postaje dupkom puna! Na kraju druge sezone Julie Rafter rodila je djevojčicu i tako se obitelj povećala za još jednog malenog člana.

Nakon rođenja četvrtog djeteta, kćerkice Ruby, Julie razmišlja o novom životu kao o novoj stranici, čistoj i nevinoj. Međutim, baš kao što stranica ne može vječito ostati prazna, tako ni život ne može zauvijek ostati nevin. Kad-tad treba prihvatiti posljedice mogućih pogrešaka, kao što su Juliena ostala djeca već otkrila.

Priča treće sezone počinje ondje gdje smo je ostavili na kraju druge sezone, nakon dugoočekivanog rođenja Ruby Rafter. Dok se Julie oporavlja u bolnici i divi se svojoj tek rođenoj kćeri, Rafteri slave. Svi osim Sammy, čija je odsutnost ujedno očita i zagonetna. Izgubljena u mislima o novorođenčetu, Julie nije svjesna nedaća koje očekuju njezina najmlađeg sina Nathana kad otkrije da je Sammy nestala i pronađe dvije poruke, jednu upućenu Daveu i Julie te drugu njemu. U obje stoji kako je njihovom braku došao kraj. Odlučivši okrenuti novi list, Nathan pohita u bolnicu kako bi roditeljima priopćio istinu o tome zašto je otišla – zbog njegova kockanja.

Kad sve sazna i ostatak obitelji, svi su šokirani, a Rachel je ljuta na Sammy što nije izabrala bolji trenutak za odlazak. Rafteri su još više ljuti i zbunjeni kad saznaju da Sammy ne ignorira samo Nathana nego cijelu obitelj. Chel se ispričava Nathanu što mu je savjetovala da kaže Sammy za kockanje, te mu je to možda razorilo brak, ali Nathan je realan i zreo. Sam je odgovoran za raspad braka i on to mora popraviti.

Nekoliko dana kasnije Julie i Dave donose Ruby kući. Dok se Julie nastoji uključiti u život svoje odrasle djece, Dave ulazi u 21. stoljeće pridruživši se Facebooku, te svoju djecu doda za prijatelje, čime su oni zgroženi. Međutim, Daveov susret s tehnologijom donosi novo otkriće – Sammy je sve Raftere osim Carba izbacila iz kruga Facebook prijatelja. Iz njezine se stranice vidi da je željela otići u London, što Nathana potakne na akciju. No, Trish posjećuje Nathana i donese mu Sammyn zaručnički i vjenčani prsten. Brak je definitivno gotov. Nathan se mora pomiriti s istinom i odluči stvoriti nešto pozitivno iz te loše situacije. Nakon što je pitao Bena može li se preseliti u kuću Karandonisa, Nathan odluči svoju sobu pretvoriti u dječju sobu za Ruby. Međutim, Sammy je ipak lagala. Još je u Sydneyu i ne namjerava otputovati u London, ali ni vidjeti ponovno Raftere.

I Rachel je suočena sa šokantnim vijestima. Jake je doživio još jedan napad dok je radio sam. Rachel ode s njim k neurologu, ali vijesti nisu dobre.

Julienu tugu zbog raspada Nathanovog braka i njegova preseljenja u susjednu kuću Nathan ublaži prekrasnom gestom, uređenjem dječje sobe za Ruby.

Pred Nathanom je opet neizvjesna budućnost. Što će učiniti s njom?

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.