Tog se nitko nije sjetio!

Novi, potpuno drugačiji game show RTL Televizije “Tog se nitko nije sjetio” privukao je veliku pozornost. U samo deset dana zaprimljeno je više od 3.500 prijava za sudjelovanje u kvizu!

Antonija Blaće

U novoj, potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja, natjecat će se četiri natjecateljska para koji će davati opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota. Ako se zajedno nađete pod velikim pritiskom, možete li vjerovati svom partneru i njegovim odgovorima, bez obzira radi li se o prijateljici, ocu, djevojci, susjedi ili kolegi s posla?

Možete li nabrojati najveće hitove britanskog benda The Beatles? U kojim je sve filmovima glumio John Travolta? Znate li navesti turnire koje je osvojio Goran Ivanišević? Ovo su samo neka od pitanja koja će u emisiji postavljati voditeljica Antonija Blaće, za koju je ovo novi izazov.

Nakon velikih studijskih formata poput Big Brothera i Hrvatska traži zvijezdu, Antonija će voditi ovaj sasvim novi projekt. RTL Televizija će u svojoj proljetnoj shemi po prvi put emitirati game show “Tog se nitko nije sjetio”, rađen po licenci “Pointless” produkcijske kuće Endemol. Show je jedan od najpopularnijih natjecateljskih formata na svijetu.

U desetak dana od početka prijava za sudjelovanje prijavilo se više od 3.500 osoba! Profili prijavljenih su razni, od studenata do menadžera i kućanica. Prijavljeni natjecateljski parovi su posebno zanimljivi: majke i sinovi, tate i kćeri, svekrve i snahe, cimerice, supružnici, a podjednak je broj muškaraca i žena. Jedan od najčešće spominjanih razloga prijave je želja za upoznavanjem Antonije Blaće i izazov igranja u paru.

– “Ne mogu dočekati da kviz krene, i to iz nekoliko razloga: nikad nisam radila nešto slično, kviz je jako zabavan i natjecatelji ne moraju biti enciklopedijski potkovani da osvoje jackpot i još k tome dolaze u paru! Pun studio ljudi i puno zabave!”

Uskoro počinju audicije za natjecatelje. Svi prijavljeni koji ne budu pozvani u prvi krug snimanja, svoju sreću moći će ponovo okušati najesen.

Navijamo da se sjetite čega nitko nije, u zabavnom kvizu “Tog se nitko nije sjetio”!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.