Vatreni dečki – šesta sezona

Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života!

Vatreni dečki

Šesta sezona najpopularnije televizijske vatrogasne postrojbe prikazuje nekog sasvim novog Tommyja Gavina. Nakon suočavanja sa smrću i spoznaje kako će on završiti u paklu, Tommy se odluči na drastične promjene u svom životu. Hoće li gledatelji u šestoj sezoni popularne serije „Vatreni dečki“ upoznati Tommyja kao bolju osobu i brižnog oca i supruga?

Nakon bliskog susreta sa smrću, glavni protagonist serije, vatreni Tommy, u šestoj sezoni proživljava svoje prosvjetljenje. Tommy osjeća nelagodu zbog spoznaje kako će završiti u paklu. Dok njegova obitelj i kolege iz vatrogasne postaje pokušavaju Tommyja vratiti u stvaran svijet, on daje obećanje da će postati bolja osoba, vatrogasac, otac i suprug, te prestati piti. Nakon što spasi svećenika iz goruće crkve, Tommy se nada kako će mu život donijeti sasvim drugačiji završetak od onog koji je proživio. Međutim, svećenik nije slamka spasa kojoj se Tommy nadao. Kako krv nije voda, Collen, Tommyjeva starija kćer, postaje alkoholičarka što je natjeralo Tommyja da poduzme drastične mjere. U pokušaju da spasi svoju obitelj, Janet prisiljava Tommyja da prekine sve veze sa Sheilom. No Sheila koristi sina Damiena kako bi se osvetila Tommyju.

Veterana vatrogasne ekipe, Tommyja Gavina, upriličio je neponovljivi Denis Leary, koji je 2005. godine nominiran za Zlatni globus za najboljeg glumca u dramskim serijama. Slavni glumac poznat po ironičnom humoru i oštrim komentarima, rođen je u Engleskoj. Denis se proslavio zahvaljujući uspješnim gostovanjima na kabelskoj televiziji. Leary je 1995. godine, zajedno s njujorškim producentom Jimom Serpicom, poznatim po brojnim projektima za Comedy Central, osnovao producentsku kuću. Njihova producentska kuća udružila se s Dreamworksom kako bi stvorila uspješnu tv seriju “The Job”. Osim serija “The Job”, u kojima je sudjelovao kao producent i glavni glumac, Denis Leary svojom je briljantnom glumom obilježio političku satiru nominiranu za čak dva Oscara, “Predsjedničke laži” i fantastičnu dramu “Tajni život zubara”. Denis Leary je inspiraciju za seriju “Vatreni dečki” dobio zbog terorističkih napada 11. rujna , kao posveta poginulim vatrogascima.

Specijalizirani kanal RTL Televizije, RTL2, premijerno donosi šestu sezonu serije “Vatreni dečki”. Obožavatelji vatrenih dogodovština novu sezonu mogu pratiti od 25. ožujka, od ponedjeljka do četvrtka u 23:50.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.