Marija na sudu zadaje posljednji udarac Mrčeli!

U domaćoj hit serije RTL Televizije napetost je na vrhuncu i samo što ne eksplodira… Kako će stvari završiti, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati!

Mila Marija Ranko

Dok su svi su zabrinuti za Saru, koja hitno mora na operaciju tumora jajnika, te je cijela obitelj pokušava skupiti novac za operaciju, Dunja koristi priliku da dobije potpise od Šimuna i Jakova za prijenos vlasništva firme, govoreći im da će ona prodati firmu ne bi li skupila novce za Saru. Sad je sve u njezinim rukama, a jedino Krsto i Stipe burno reagiraju, jer su svjesni prave Dunje.

Suzana ne može braniti Nives na sudu, te je ona primorana moliti Milu za pomoć. Mila odlazi Stipi bijesna zbog Jakova koji svojim ponašanjem u zadnje vrijeme samo srlja u probleme. Slomljen Sarinim stanjem, Jakov priznaje svima da je bankrotirao!

Sara ne želi da žrtvuju sve za nju – Šimun joj obećaje da ostaje uz nju usprkos svemu.

Marija saznaje od Ruže mračnu stranu Rankove izopačene obitelji. Ranko je prisiljava na svjedočenje protiv Nives, u zamjenu za pomoć Sari i za Milin život. Mariji je dosta njegovih prijetnji, na sudu će mu zabiti zadnji udarac.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.