Krsto priznaje Šimunu da mu nije otac!

Sve što je moglo poći po zlu u RTL-ovoj “Ruži vjetrova”, pošlo je Odakovima, a sada i Matošićkama!

Šimun i Dunja

U večerašnjoj epizodi “Ruže vjetrova” zla Dunja okreće sve na svoj mlin – uspijeva uvjeriti i Stipu u svoju dobronamjernost prema Sari, podvalivši mu laž o svojoj smrtonosnoj bolesti. Ne mogavši više podnijeti ucjenu, Krsto odluči otkriti Suzani da ga je Dunja cijelo vrijeme držala u šaci. Priznaje joj da je Dunja zla i da nije bolesna, te da je štitio Šimuna od istine da nije njegov sin. Preneražena Suzana se odluči suočiti s Dunjom koja i dalje igra prljavu igru – uvjerava ih da će prodajom svih nekretnina firme sakupiti novac za Sarinu operaciju.

Kad Suzana i Krsto otkriju da joj je i Stipe prepisao dio udjela Odakovih, već je, nažalost, prekasno. Dunja se pakira i bježi iz Olujnog sa svime što su Matošići, Bartulovići i Odaci raspolagali!

Za to vrijeme Stipe odlazi u Goračiće moliti babu Dragicu novac za Sarinu operaciju, no otkrije da je Dragica dala sve Jakovu – čak 200 tisuća eura!

U međuvremenu Nives vodi bitku za svoju slobodu, a Marija za Sarin život, na Rankov način. Pristajući na Rankovu ucjenu, umjesto da svjedoči u Nivesinu korist, Marija je optužuje za ubojstvo Tome Mamića i time osigura da Ranko izdvoji novac za Sarinu operaciju.

Marija svojim svjedočenjem izazove veliki šok u sudnici, nakon čega Nives može spasiti jedino svjedočenje iseljenice. No, Petar iseljenicu nije uspio pronaći pa u zadnjem trenutku pred zaključenje glavne rasprave ustaje i spašava Nives, preuzimajući krivicu na sebe!

Hoće li Nives ipak završiti iza rešetaka, ili će je Periša spasiti, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Jedna misao o “Krsto priznaje Šimunu da mu nije otac!”

  1. Ne zna se ko je lud a ko zbunjen,definitivno! Preveliki zaplet koji zamara i time prelazi u svoju suprotnost

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.