Posljednja dva tjedna “Sulejmana Veličanstvenog” prije pauze

RTL Televizija svojim gledateljima sprema pravu poslasticu – od danas će gledatelji u udarnom terminu imati priliku pratiti dvije najuspješnije turske dramske serije današnjice!

Sulejman Veličanstveni S03

Veličanstvena saga o sultanu Sulejmanu s početkom emitiranja serije “Nebo i zemlja” prelazi u novi termin – u 20 sati. RTL Televizija prva je televizija koja je otkupila prava za emitiranje treće sezone najpopularnije i najgledanije turske serije “Sulejman Veličanstveni”, a hrvatski gledatelji seriju prate uz bok s turskim epizodama koje se prikazuju samo jednom tjedno. No od ovog ponedjeljka 25. ožujka, treća sezona popularne serije ulazi u finale prikazivanja u Hrvatskoj. U sljedeća dva tjedna gledatelji će moći uživati u povratku Bali-bega, spletkama sultanije Šah koja ne odustaje od nauma da se riješi Hurem, te u Mihrimahinim ljubavnim mukama – od rastanka s Jahjom Tašlidžalijem do priznanja ljubavi Bali-begu! Ova epizoda upravo je prikazana u Turskoj i izazvala je nevjerojatnu pozornost gledatelja – čak 30 milijuna Turaka pratilo je Mihrimahinu ljubavnu izjavu. Posljednje epizode serije “Sulejman Veličanstveni”, prije njezine stanke u emitiranju, prikazat će se od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.

Nebo i zemlja

“Nebo i zemlja“, još jedan popularni proizvod produkcijske kuće Ay Yapim, priča je o dva brata povezana krvlju i razdvojena ljubavlju. Već od ovog tjedna u terminu od ponedjeljka do petka u 21 h zvijezda najgledanijih turskih serija, Kivanc Tatlitug, povest će vas na putovanje ljubavi, žrtve i strasti u napetoj dramskoj seriji u kojoj trenutno uživa gledateljstvo u više od u 22 zemlje diljem svijeta. Iz Turske stižu vijesti da Kivanc Tatlitug, koji se vraća u hrvatske domove putem nove serije “Nebo i zemlja“, razmatra o prihvaćanju nove uloge, i to, ni manje, ni više, nego Sulejmanova sina Selima II, koji je i naslijedio sultana nakon pobjede nad braćom i smrti oca 1566. godine. Tamošnji mediji nagađaju da bi Tatlitugova kolegica i partnerica iz serije “Strasti orijenta”, Beren Saat, trebala glumiti njegovu suprugu, sultaniju Nurbanu.

Dramska serija “Ruža vjetrova” također dobiva novi termin emitiranja: od ponedjeljka do petka u 19.10 sati gledamo nove intrige omiljenih junaka iz Splita.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.