Stipe Odak je Šimunov otac, a Petar brat Ranka Mrčele!

Nakon što će u večerašnjoj epizodi “Ruže vjetrova” Mrčela posjetiti Dragicu i dobiti potvrdu o mračnoj obiteljskoj prošlosti, stvari se do kraja tjedna još više kompliciraju.

Krsto i Šimun

Dunja sklapa kupoprodajni ugovor s Rankom, i predaje mu aktovku punu novca – sve što su Bartulovići, Matošićke i Odaci uložili u firmu. No, nešto će poremetiti Rankovu sreću. Krsto se odlazi sam obračunati s Dunjom, no u nesretnom spletu okolnosti je ozlijedi i bježi iz njene hotelske sobe, misleći da ju je možda ubio.

Dok Šimun u kući Odakovih čeka Stipu da mu pomogne naći Dunju, Nives koristi situaciju da ga nasamo ispituje i promatra, potvrđujući svoje sumnje da je Šimun Stipin sin. Stipe pak saznaje u kojem je hotelu odsjela Dunja i dolazi se obračunati s njom, a putem vidi Krstu kako napušta hotel. Stipe ne uspije saznati da li je Šimun njegov jer Dunju nalazi onesviještenu. Odluči joj ukrasti aktovku s novcem i ne pozvati pomoć. Kad Dunja dođe k sebi i shvati da je pokradena, broji svoje zadnje minute života…

Krsto traži Suzanu može li pronaći zakonski način da vrati svoje imanje. Suzana je ljuta ali smatra da moraju naći Dunju i tužiti je. Ubrzo saznaju da je Dunja mrtva!

Mrčela dolazi do kuće Bartulovića, gura im u lice vlasnički list kojim dokazuje da je sve to njegovo i traži da se isele. Šimun u naletu bijesa optuži Krstu da je on za sve kriv i odlazi kod Stipe Odaka tražiti pomoć, a Stipe mu otkrije da mu je otac!

Marija uspijeva dobiti vrijednu informaciju o Leonardovom bratu i izmanipulirati Ranka. On želi s njom dijete, ali Mariji se u presudnom trenutku javlja kobni metak kraj srca! Je li opet u opasnosti? Ne propustite gledati “Ružu vjetrova” od ponedjeljka do petka od 19.10 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.