Marija na televiziji otkriva sve Rankove zločine!

03.04.2013

TV najave


U seriji “Ruža vjetrova”, koja se emitira od ponedjeljka do petka u 19:10 na RTL TV, zavrzlame popularnih likova napokon su se počele rješavati.

Marija i Šimun

Nakon što su se u sinoćnjoj epizodi Marija i Ranko zaputili u Olujno ne bi li Mrčela Mariji pokazao njihov novi dom, iz kojeg je istjerao Krstu i Šimuna, u večerašnjoj epizodi Marija i Šimun se napokon susreću. Marija mu pokušava objasniti da je sve radila da ga zaštiti, ali Šimun joj više ništa ne vjeruje. Ni njoj, a pogotovo ne Krsti koji mu je najveće razočaranje. Odlazi kod Odaka dok se stvari ne slegnu. Za to vrijeme Stipe otkriva Krsti da zna da je on ubio Dunju, dok Suzana za isto ubojstvo optužuje Ranka, ali Ranko se na to ne obazire. Krsto se odluči ispovjediti Don Vinku, no on mu govori da ne smije nikom reći za ubojstvo Dunje i da napusti Olujno. Ipak, Krsto ipak sve priznaje Suzani, koja ostaje u šoku.

I dok Ranko suočava Petra s činjenicom da im je Stipe ubio oca, Nives smjesti senilnu babu Dragicu u bolnicu kako ne bi još nešto izbrbljala Petru o tajni koju je brižno čuvala godinama. No, Ranko potplaćuje ravnatelja bolnice, te Petar i on ipak odlaze Dragici. Ranko želi da Petar čuje istinu o tome da su braća i da je Stipe Odak ubio njihova oca… Hoće li se Dragica sjetiti svega ili će tajna ostati vječno zapečaćena među zidovima bolničke sobe?

Za to vrijeme, Marija, kojoj je preko glave Rankovih zlih igrica, odluči dati intervju ne bi li razotkrila sve njegove zločine. Kad sazna što je učinila, Ranko toliko pobjesni zbog njezinog optužujućeg javnog istupa da na brzinu smišlja kako se izvući te je drogira!

Jakov se vraća sa Sarom u Olujno, no ondje zatiču potpuni raspad sistema – Dunja je mrtva, a Šimun je Stipin sin. Suzana im skriva Krstino priznanje za ubojstvo, i dalje sumnjajući da je on ubojica…

A i kod Odaka se sprema rat protiv Mrčele. Stipe prisiljava Jakova i Šimuna na pomirdbu, a Petar igra dvostruku igru uvjeravajući Stipu i Nives da želi biti punopravni Odak i legalni otac Anti… Ranko, pak, slijedi njihov plan dolazeći na vrata Odacima s ponudom koja će zauvijek okončati njihovu suradnju…

Petar pod Rankovom paskom nastavlja svoju igru s Odacima. Nakon svih drama, hoće li Odaci saznati što im se sprema i kakav je potez morala učiniti Marija kako bi ih spasila? Ne propustite pogledati nove nastake “Ruže vjetrova” na RTL Televiziji radnim danima od 19.10 sati.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s