RTL Hotspot predstavlja pametni bicikl

Nova epizoda informativnog magazina “HOTSPOT” gledatelje vodi u čaroban svijet tehnologije!

Antonio Zavada, urednik i voditelj emisije, u novoj epizodi donosi aktualne vijesti iz svijeta tehnoloških dostignuća, te omogućava gledateljima da ostanu informirani u tehnološkoj domeni koja ubrzano doživljava promjene i uvodi novitete.

Šesta epizoda RTL Hotspota predstavlja najviše pametnih telefona do sada. Prošlo je točno 40 godina od prvog poziva mobitelom, a gledatelji će saznati koliko su napredovali i što danas mogu oni najbolji i najmoćniji. Mobiteli su uz nas i dok se vozimo u automobilu pa smo testirali najkorisnije aplikacije za gužve na cestama. Provozali smo se i prvim pametnim biciklom u Hrvatskoj – izgleda poput svakog drugog, ali bez pametnog telefona se ne može otključati. A u slučaju krađe može ga se pronaći jer vlasniku javlja svoju lokaciju. Pametni telefoni naučili su nas kako snimiti najbolju fotografiju, ali i kako se pomoću mobitela može spasiti život. Predstavljamo pobjednike domaćeg Imagine Cupa, natjecanja kojemu je cilj pomoću tehnologije riješiti goruće svjetske probleme poput bolesti i gladi. Izabrali smo i najbolje aplikacije i igre mjeseca, objašnjavamo i najnovije promjene na najvećoj društvenoj mreži – Facebooku, te biramo najbolje prvotravanjske IT šale.

Sve to i još mnogo drugih priloga donosi nova epizoda najpopularnijeg magazina o tehnologiji. Autor emisije i reporter RTL Televizije Antonio Zavada pozorno prati razvoj tehnologije te nam na pristupačan i zanimljiv način približava razna tehnološka dostignuća i ovu nedjelju, 14. travnja u 10:25 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.