Franka nastupila prije Beyonce pred prepunom Arenom Zagreb

«Ovo je ostvarenje mojih snova! Magičan, nestvaran i predivan osjećaj!»

Polusatni nastup pred gotovo 18.000 ljudi vrhunac je Frankine dosadašnje karijere i veliki vjetar u leđa za daljni rad, usavršavanje i napredak.
– “Nije mala stvar nastupiti prije najveće svjetske zvijezde danas. Velika je čast znati da te Beyonce odabrala za taj nastup da budeš dio tog ogromnog glazbenog spektakla!” — rekla je Franka i zahvalila se Pepsi Hrvatska koji je sve to omogućio.

Uz svoj bend, Franka je u polusatnom nastupu otpjevala šest pjesama: Možda volim te, Crna duga, Pred svima, On fire i Run, te svoju najdražu obradu pjesme Dancing on my own švedske pjevačice Robyn. Za svoj ‘nastup godine’, Franka je nosila kreaciju hrvatskog dizajnera Zigmana. Za cjelokupni styling bila je zadužena Jasenka Tudor, za frizuru Martin za Salon Ruža, te šminku Kristina Hošnjak.

Franka je imala priliku sastati se s Beyonce, popričati o glazbi, njezinom nastupu prije velike dive i osjećaju koji nosi na nastupu pred prepunom Arenom.
– “Beyonce je zaista predivna osoba, toliko simpatična, pristupačna i draga. Moram priznati da mi nije bilo svejedno stati uz nju! Kada smo se srele, toliko sam se zbunila da sam ju, umjesto da samo pružim ruku i pozdravim, poljubila. Nasmijali smo se i srdačno popričale. Budući da joj Jadransko more znači puno, pozvala sam Beyonce da i ovog ljeta posjeti našu predivnu obalu!” — rekla je Franka koja je velikoj zvijezdi darovala maslinovo ulje svojih roditelja i trenutno veliki hit u Hrvatskoj, tajice Zoe leggings, koje su se Beyonce jako svidjele.

Da je Franka odlično odradila svoj nastup, potvrdila je i sama Beyonce u susretu s Frankom, ali i tijekom koncerta. Franki, koja je stajala unutar drugog dijela pozornice, na sredini dvorane, popularna Queen B se naklonila i sa smješkom uzviknula “Everybody give it up for Franka!”.
– “Ja to nisam čula, iskreno bila sam toliko iznenađena što me pozdravila tijekom svog koncerta! To pokazuje koliko je Beyonce draga i profesionalno velika!” — zaključila je Franka.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.