Tog se nitko nije sjetio – novi game show s Antonijom Blaće

Od ponedjeljka, 29. travnja, Antonija Blaće vraća se na ekrane RTL Televizije, i to u ulozi voditeljice novog game showa!

Tog se nitko nije sjetio

Tog se nitko nije sjetio” nov je, totalno drugačiji zabavni kviz općeg znanja, različit od onih koje su gledatelji naviknuli gledati. Bit će zanimljiv svima koji pamte razne informacije iz svijeta, filma, glazbe, sporta, zemljopisa…, a ne znaju gdje i kako ih iskoristiti!

U ponedjeljak 29. travnja RTL Televizija premijerno prikazuje jedan od najpopularniji natjecateljski format na svijetu, rađenog po licenci „Pointless“ produkcijske kuće Endemol. „Tog se nitko nije sjetio!“ je kviz općeg znanja u kojem se natječu četiri para koji daju opširne odgovore na pitanja raznolikih tematika, poput: koji su hrvatski nogometaši sudjelovali na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj 1998. ili: navedi imena hrvatskih rijeka. Ako ste pomislili da su ova pitanja laka, prevarili ste se jer je cilj novog RTL-ovog kviza navesti što više točnih odgovora, odnosno prisjetiti se baš onih kojih se, po mogućnosti, protivnički par ne bi sjetio kako bi prikupili što manje bodova i osvojili jackpot!

Antonija Blaće je nakon velikih studijskih formata poput ‘Big Brothera’ i ‘Hrvatska traži zvijezdu’ prihvatila nov izazov, no u ovom će kvizu imati pomoćnika, pravog kvizomana, sveznalicu i poliglota, Krešimira Sučevića-Međerala koji će kao Antonijin suvoditelj ocjenjivati i komentirati odgovore natjecatelja, otkrivati im gdje su pogriješili ili navesti koje su dodatne odgovore mogli ponuditi. Krešimir je odnedavna postao doktorom znanosti, a od 2006. je zaposlen kao znanstveni novak u Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje, dok se stručno usavršavao na sveučilištima u Budimpešti i Debrecenu (Mađarska). Ovaj rođeni Zagrepčanin aktivno je sudjelovao u skoro svim televizijskim kvizovima i govori pet jezika dok se snalazi s njih još tridesetak.

Krešimir i Antonija kviz

– “Neobičan je osjećaj biti s druge strane kamere. Kao natjecatelj sam uvijek došao na set, odradio svoje i otišao kući, a sad se nalazim u totalno drugoj poziciji! No, u svakom slučaju, ovo je hvale vrijedno iskustvo. Format ovog kviza mi se čini vrlo pristupačnim i uistinu ne moraš biti kvizoman da bi sudjelovao u natjecanju jer je ovo format za ‘raju’. Ne osjećam neku tremu, sve mi to djeluje prirodno. S Tonkom se dobro slažem i mislim da ćemo odlično funkcionirati” — rekao je Krešimir o svojoj novoj ulozi.

Kviz „Tog se nitko nije sjetio!“ pokrenut će vaše moždane vijuge i sigurno ćete se sjetiti nečeg što niste ni znali da znate. A uz Antoniju i Krešimira gledatelji će provesti cijeli sat u nezaboravnoj avanturi prepunoj neobičnih informacija i znanja! Ne zaboravite pogledati „Tog se nitko nije sjetio!“, svakog radnog dana od 19:10 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.