Nives otkriva Petru tko mu je otac!

Što će se sve dogoditi u iduća dva dana, ne propustite pogledati u novim epizodama “Ruže vjetrova” od 20 sati na RTL Televiziji!

Petar Nives Stipe

Budući da je u sinoćnjoj epizodi “Ruže vjetrova” Šimun shvatio da ih je Stipe sve prevario, ostaje razočaran i bijesan kad uz pomoć Krste sklopi kockice i shvati da je on uzeo Dunjin novac i dopustio Krsti da misli da ju je ubio! Odluči se suprotstaviti Stipi koji mu na kraju bez grižnje savjesti prizna što je učinio Dunji.

Za to vrijeme, shvativši ozbiljnost svoje pogreške što se urotio s Rankom, kao i da Jakov nije propisno izgradio temelje na gradilištu, Petar, pak, započne planirati svoj bijeg s malim Antom, ne znajući da ga promatra Jelena!

U međuvremenu, Goran otkriva da Marija voli drugog čovjeka, što u njemu rađa ljubomoru, a Ranko otkriva veliku Stipinu prijevaru sa Rafaleom/Zlatanom!

Nives Odak je i dalje u podrumu gdje ju je Jelena zatočila. Osim što je verbalno maltretira, počne je i fizički zlostavljavati.

Suzana i Šimun spriječe Krstu da zapali imanje Bartulovića, nakon čega on shvati da mu je potrebna stručna pomoć. Odaci obavljaju posljednje pregovore za primopredaju s Jelenom – žele vratiti Nives u jednom komadu, ali ne vjeruju da će Jelena poštivati svoj dio dogovora. Budući da je i Petar u zatočeništvu, što je dio plana, Nives koristi priliku da mu kaže istinu o ocu. Za to vrijeme, Marija saznaje da su je proglasili mrtvom!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.