Tog se nitko nije sjetio: producent Antene u kvizu

U četvrtoj epizodi RTL-ova kviza “Tog se nitko nije sjetio” natjecat će se i radijski producent s Antene Zagreb, Denis Kralj sa suigračem Daliborom.

TSNNS Denis Dalibor

Denisov glas dobro je poznat slušateljima Antene Zagreb jer je godinama sudjelovao u pripremi i realizaciji Jutarnjeg showa Antene Zagreb, dok ga se trenutno može čuti u društvu Barbare Kolar između 09:00 i 13:00 sati. Kampanja Antene Zagreb, u kojoj je bilo četiri tisuće prijavljenih za sudjelovanje u kvizu, Dalibor je ušao u top 5 na kvizu znanja na internetskoj stranici Antene Zagreb. U 24 sata, koliko su posjetitelji stranice Antene Zagreb imali da odaberu Denisovog suigrača, najviše je glasova dobio upravo Dalibor. U prilog tome da se radi o paru iz snova govori i činjenica da je Dalibor iz Vrbovca, kao i Denis.

– “‘Tog se nitko nije sjetio’ je već peti kviz na kojem sam bio, a meni i najzanimljiviji. Mislim da i gledatelji misle tako jer se mogu i sami pred malim ekranima igrati zajedno s natjecateljima. Pitanja nisu teška. Ono što je najzahtjevnije je element procjene. Nema samo jednog točnog odgovora. Svi su samo manje ili više u pravu. Kviz je odlična prilika za zaradu, ali još bolja za zabavu pa bi svakome preporučio da se prijavi” — rekao je Denis.

A kako je par iz Vrbovca prošao u kvizu, ne propustite pogledati večeras u 19.00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.