Nasljednica s Vendavala (La mujer del Vendaval)

10.05.2013

Sapunice


Nakon oluje rodit će se ljubav. “Nasljednica s Vendavala” je mješavina tradicionalne melodrame i komedije, u kojoj prevladavaju mladi likovi koji su strastveni i unose svježinu, a to će se gledateljima svakako svidjeti.

Nasljednica s Vendavala

Nasljednica s Vendavala – nova telenovela od 28. svibnja u 12:40 na HTV 1

Marcela Morales (Ariadne Díaz) uskoro bi treba dobiti majčino nasljedstvo, no da bi ga dobila, mora ispuniti majčin uvjet: udati se! Ta majčina ostavština Marceli je posljednja nada da spasi imanje koje je pod hipotekom. Zato Marcela daje oglas u novine i traži budućega supruga. Alessandro Castelo (José Ron), jedan od mnogih muškaraca koji su se javili na njezin oglas, bogati je nasljednik poznatog hotelskog lanca Toscana. Krijući se pod maskama, Marcela i Alessandro susretnu se na plaži. Tijekom te večeri vrijedna obiteljska ogrlica nestane iz Alessandrova doma, a Marcela postane glavna osumnjičenica za tu krađu. Kako bi pronašao ogrlicu, Alessandro dolazi na imanje kao Marcelin budući suprug. No njegova strast prema njoj toliko je jaka da utječe na njega, te on želi dokazati da je ona nevina i osvojiti njezinu ljubav. Kako bi to postigao, morat će svladati niz zapreka do ostvarenja njihove ljubavi.

Gotovo svi likovi ove priče protive se toj njihovoj ljubavi. Ponajprije Alessandrovi roditelji koji okrivljuju Marcelu za krađu ogrlice. Tu je i pravi lopov, Nisa (Thelma Madrigal), koja želi namjestiti Marceli kako bi prikrila svoj zločin. Zatim, tu je i Camilo (Javier Jattin) koji zapravo želi zavesti Marcelu jer misli da je dobila majčino nasljedstvo. Cristián (Patricio Borguetti), Alessandrov prijatelj, koji ne vjeruje u njezinu nevinost. Octavia (Chantal Andere) koja mrzi obitelj Castelo i želi im nauditi preotimanjem imanja “El Vendaval” kako bi ga iskoristila u turističke svrhe. G. Timoteo (Manuel Ibáñez), Octavijin pomagač, varalica i pohlepan muškarac koji želi izvući vlastitu korist. Te María Laura (Florencia de Saracho) koja se protivi njihovoj ljubavi jer želi Alessandra za sebe. Neki od njih smišljat će svojevrsnu “kolektivnu zavjeru”. Primjerice, Alba (Michelle Renaud), Marcelina rođakinja, koja će također imati svoju ljubavnu priču. Sagrario (Magda Karina) i Mateo (Odiseo Bichir) koji će, također, biti Marcelini saveznici i suočiti se sa Severovim (Marco Muñoz) neočekivanim povratkom. Ispostavit će se da je on Sagrarijin suprug za kojeg su vjerovali da je mrtav. On će se vratiti nakon krađe Marcelina nasljedstva.

“Nasljednica s Vendavala” je priča u kojoj se isprepleću ljubav i humor, u kojoj neki od likova zavode jer su blesasti, a drugi jer su pametni. Neki žele povrijediti, a na kraju će sami biti ismijani.

Opisi epizoda telenovele “Nasljednica s Vendavala”

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s