RTL Hotspot predstavlja Google Glass

Nova epizoda informativno-magazinske emisije “Hotspot” ponovo će oduševiti sve gadget fanove ove subote, 11. svibnja od 16.30 sati na RTL TV.

Urednik i voditelj ‘Hotspota’ Antonio Zavada | Foto: Morana Lerga

Uz urednika i voditelja Antonia Zavadu, nova epizoda popularne emisije “Hotspot”, jedina takve vrste u Hrvatskoj, bit će prepuna gadgeta i tehnologija od kojih mnoge izgledaju kao iz znanstveno-fantastičnih filmova!

Priča mjeseca su Google Glass, futurističke naočale koje onima tko ih nosi, u staklu, prikazuju digitalne informacije o svijetu oko nas. Slušaju naše glasovne naredbe pa tako, ako želimo, možemo i snimiti i fotografirati sve što vidimo. Antonio će se pozabaviti i temom o stranicama za grupno doniranje, poput Kickstartera gdje građani malenim donacijama mogu pomoći da se razviju neke od tehnologija budućnosti – poput olovke koja piše u 3 dimenzije. Zavada je istražio i koji su domaći projekti tražili, i dobili, desetke tisuća dolara jer su se svidjeli korisnicima diljem svijeta, a isprobat će i pametni sat koji je putem Kickstartera dobio više od 10 milijuna dolara donacija.

I u ovoj epizodi bit će predstavljeni najnoviji top modeli mobitela od kojih neki doista reagiraju na svaki pokret oka, pa tako primjerice pauziraju gledanje videa kad skrenemo pogled i ponovno ga pokreću kada ga vratimo!

-“Bili smo na WinDaysima gdje smo napravili priču o tome kako napraviti holodek, tehnologiju poznatu svim ljubiteljima Zvjezdanih staza. Otkrit ćemo da nismo predaleko od toga i da na tome u Americi upravo radi jedan Hrvat!” — otkrio je Antonio, čiju su emisiju pohvalile mnoge internetske stranice o tehnologiji te prenijele zanimljive teme na svoje portale, kao i inovativnost RTL Televizije na području tehnologije. Da su pohvale zaslužene, ne propustite pogledati ovu subotu na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.