Šimun saznaje da je Marija živa, suočava se s Rankom na litici!

Priča se bliži svom kraju. Svi imaju razloga za osvetu, ali samo neki žrtvovali bi sve za ljubav. Ne propustite najnapetiji tjedan “Ruže vjetrova” do sada!

Marija Šimun Ranko

Dok je sinoć u RTL-ovoj seriji “Ruža vjetrova”, istražujući slučaj Jeleninog ubojstva, Mila otkrila da svi dokazi upućuju na Odake, bila je nesvjesna da je Ranko već unaprijed pripremio teritorij. S druge strane, Odaci su se osim slučaja Jeleninog ubojstva krenuli boriti s novim članom obitelji, trudnom Ankicom, a Jakov je saznao da je on ipak otac njezinog djeteta. Da i u ovom tjednu neće nedostajati intriga, ali i raspleta, dokazuje već večerašnja epizoda u kojoj će Mila uvjeravati Šimuna da ne vjeruje Ranku kad mu kaže da je Marija živa jer se samo poigrava njegovim emocijama. Kako bi nastavila istragu bez dodatnih laži, Mila odluči premjestiti Ranka u zatvor izvan Splita, ne znajući da njegovi ljudi planiraju napasti policijski kombi i osloboditi Ranka! Za to vrijeme, Stipe slavi što će dobiti unuka. Goran se, pak, počne ponašati nesuvislo, i u krizi uzima lijekove, a uzrujana Marija ga zatraži objašnjenje. No, iznenadna prosidba šokirat će ih oboje!

Šimun i Marija

Oslobođeni Ranko odlazi po Mariju u Olujno. Mila u kući Bartulović nalazi Rankovog bombaša koji joj otkrije da su ugroženi i svi Odaci. Mila im hita u pomoć, dok Jakov s onemoćalom Ankicom juri u bolnicu. Ankica se vraća iz bolnice u stabilnom stanju, ali nakon preživljene traume priznaje Jakovu da su napravili pogrešku i da ne želi dijete.

Marija je u bijegu od Ranka i Gorana, a Šimun, nakon što shvati da je Marija živa i u velikoj opasnosti, kreće za njom. Četvorka se žustro probija kroz šumu, a sudbinski ih susret čeka na litici gdje će se napokon svi suočiti!

Goran pristane pomoći Šimunu i odvodi ga do kolibe, ali ipak zamoli Mariju da ostane živjeti s njim. Njihov razgovor prekine Zlatan koji uperi pištolj u Gorana! Hoće li po nekoga ovaj rasplet završiti kobno, ne propustite pogledati “Ružu vjetrova” na RTL Televiziji od 20.00 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.