Tog se može sjetiti samo Antonija Blaće!

Jutros je na Facebooku Narodnog radija osvanuo jedan vrlo simpatičan video. U glavnoj je ulozi Antonija Blaće, a svrha je videa borba protiv najnepodnošljivijeg dana u tjednu, utorka.

Sasvim je sigurno da ovaj utorak ne nalikuje ni na jedan prethodni jer je slušatelje narodnog dočekao prizor Antonije Blaće koja vrlo suvereno na glavi nosi poriluk. Pričvrstila ga je selotejpom, a u borbi protiv nesnosnog utorka pridružila joj se i njena radijska producentica Anita Frtalic, na glavi je pritom nosila gljivu, također pričvršćenu selotejpom, te nož!

Budući da su simpatičnim performansom sebi utorak svakako popravile odlučile su od njega napraviti standardnu praksu. Od danas će tako Antonija svakog utorka organizirati pomalo bizarnu nagradnu igru, idealnu za dosadni utorak. Danas su, naime, slušatelji imali priliku osvojiti set noževa za Parizer. Sve što treba napraviti je podijeliti na Facebook stranici Narodnog radija sliku sebe s neobičnim ukrasom za glavu. Pršut i ostali suhomesnati proizvodi, napomenula je Antonija, nisu poželjni jer je to već viđeno, neoriginalno i prema tome, dosadno.

Borba za sretniji utorak ovdje dakle ne staje, a svi se slažu u jednom: tog se mogla sjetiti samo Antonija Blaće.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.