Proslava stote epizode “Sulejmana Veličanstvenog”

Turski mediji već tjednima najavljivaju ovu jubilarnu epizodu, naglašavajući da će ona svojom radnjom zasigurno izazvati šok među gledateljima, aludirajući na moguće prikazivanje smrti barem jednog lika!

Sulejman ft

Nakon dvije i pol duge i vrlo uspješne godine emitiranja u više od 70 zemalja diljem svijeta, produkcijska kuća TIMS, televizijska kuća Star TV, redatelji i glumci serije „Sulejman Veličanstveni“ pripremaju se za još jedno veliko slavlje – trenutno najgledanija i najprodavanija turska serija u srijedu 22. svibnja obilježit će prikazivanje svoje 100. epizode! Dok će gledatelji pred malih ekrana pratiti nove zgode i nezgode njihovih omiljenih likova, glumci Halit Ergenc, Meryem Uzerli, Nur Fettahoglu, Selma Ergec, Mehmet Gunsur, Gurbey Ileri, Pelin Karahan i Ozan Guven zajedno će sa produkcijskom ekipom proslaviti taj jubilej na privatnoj zabavi u elitnom restoranu u Istanbulu.

Turski mediji već tjednima najavljivaju ovu jubilarnu epizodu, naglašavajući da će ona svojom radnjom zasigurno izazvati šok među gledateljima, aludirajući na moguće prikazivanje smrti barem jednog lika. Do ovog trenutka turski su gledatelji vidjeli kako je Hurem pomogla Rustemu da postane veliki vezir, koliko je prislina udaja za Rustem-pašu umjesto Malkočoglua rasplakala Mihrimah, nove spletke Lutfi-paše i sultanije Šah i Nigarinu bolnu potragu za kćerkom. Obzirom da su redatelji braća Taylan i scenarist Yılmaz Şahin u jednom intervjuu izjavili da će treća sezona „Sulejmana Veličanstvenog“ završiti smrću princa Mustafe (1553.), mediji nagađaju da će do kraja sezone umrijeti dva izuzetno bitna lika – sultanija Hatidže i kalfa Nigar. Zbog toga turski gledatelji nestrpljivo išćekuju srijedu i novi nastavak popularne serije kako bi otkrili koji će lik zauvijek napustiti seriju…

Nove uzbudljive epizode serije „Sulejman Veličanstveni“ vraćaju se na RTL Televiziju već ove jeseni!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.