Kerim iz “Izgubljene časti” ulazi u novi brak!

24.05.2013

TV najave


U prvoj epizodi nove serije “Da sam oblak” gledatelji će svjedočiti vjenčanju. Međutim, ovo vjenčanje će već na samom početku šokirati sve gledatelje!

Da sam oblak vjenčanje

Glavni protagonist Mustafa, kojeg tumači talentirani Engin Akyurek, oženit će se s egzotičnom ljepoticom Asije. Na drugoj strani tog veselja, iz prikrajka, sve će promatrati Mustafina prva žena, plaha i krhka Narin koja je ustvari glavna protagonistica ove priče. U ovoj sjajnoj glumačkoj postavi, uz Melisu Sozen i Engina Akyureka, došla je do izražaja i glumica Aslihan Gurbuz, koja tumači novu Mustafinu ženu Asije.

Asije Bulut rođena je u Guzeljurtu tik do granice. Mutno se sjeća da joj se otac bavio krijumčarenjem. Preminuo je kad je imala pet godina. Majka je ostala udovica s troje djece. Bili su siromašni te je odrasla na milostinji koju su im davali susjedi i daleki rođaci. Nakon osnovne škole prekinula je obrazovanje i pomagala majci. Teta Durije im je rodbina. Kuma Mustafu Asije nije često viđala, no joj je majka rekla da je teta Durije želi za svog sina, bila je spremna. Spremna pobjeći s granice siromaštva, smrti i straha i postati snaha u bogatoj kući. Iako svi kažu da je Mustafa lud Asije nije briga za njegovu ludost, jer je on bogat i zgodan. U prošlosti Asije je imala mnogo obožavatelja. Jedini problem joj je Narin, Mustafina prva žena. Asije misli da se Mustafa želi riješiti Narin. Čula je da je ujutro tjera u minsko polje da vodi djecu u školu. To je dovoljan razlog Asije da Mustafa ne voli Narin, jer zašto bi čovjek to činio voljenoj ženi?

Asije je utjelovila prelijepa Aslihan koja je rođena 1983. godine. Uloga lijepe Asije proslavila ju je na glumačkom nebu Turske. Godine 2011. dobila je nagradu “Golden Butterfly” te “Anatalya Television” za najbolju žensku ulogu u seriji “Yahsi Cazibe”. U tom filmu maestralno je utjelovila Azerbejdžanku Cazibe Abbasova Kukreyen.

Glumačka krema Turske ujedinjena s potpisom jedne od najtalentiranijih filmašica te zemlje donosi strastvenu i opsesivnu priču “Da sam oblak” od koje se ledi krv u žilama. “Da sam oblak” donosi potpuno drugačiju priču. Priču o žrtvi i nesreće jedne plahe i krhke djevojke i opsesiji čovjeka čija ludost nema granica. Ne propustite prvu epizodu serije “Da sam oblak” i šokantno vjenčanje koje će iznenaditi sve gledatelje!

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s