Sestra Hawthorne – druga sezona

27.05.2013

Serije, TV najave


Novi izazovi prelijepe Jade Pinkett Smith u novoj sezoni serije “Sestra Hawthorne” od 2. lipnja nedjeljom od 12:30 na Novoj TV!

Sestra Hawthorne

Balansirajući između obitelji i karijere, šefica medicinskih sestara, udovica i majka tinejdžerke, Christine Hawthorne bori se kako bi opstala u svijetu između birokracije, bezosjećajnih doktora i apatičnih kolega koji su zatvoreni u sistemu koji je zaboravio kome služi.

U bolnici Richmond Trinity šefica osoblja Christina Hawthorne nastoji sve držati u najboljem redu kako bi pacijentima omogućila najbolje liječenje. U privatnom životu Christina je nedavno ostala bez supruga koji je preminuo te je majka tinejdžerke Camille. Uz sve to Christina se mora baviti bolničkom birokracijom, doktorima i apatičnim kolegama koji se nalaze u sustavu koji je zaboravio da je tu kako bi pomogao ljudima. Christina je ponosna što se uvijek brine za svoje pacijente te im omogućava da ne padnu u ruke stroge bolničke birokracije.

Bilo da se bori kako bi se prema beskućnici odnosili kao prema ljudskome biću, bilo da odgovara suicidalnu prijateljicu koja boluje od raka da skoči s prozora, bilo da smiruje sukobljena ega darovitih liječnika i bolničkih činovnika ili upravlja osobljem sestara sastavljenog od sijedih veteranki i idealističkih mladih novakinja, ona je prijeko potrebna savjest organizacije koja prečesto zaboravlja komu služi. Dok još uči živjeti s muževom smrću i pokušava se pomiriti s moćnom i ožalošćenom svekrvom, Christina nastoji uskladiti napornu karijeru s odgojem pametne, ali svojeglave kćeri tinejdžerice i istovremeno promijeniti pokvareni sustav, korak po korak.

U novoj sezoni, bolnica Richmond Trinity je na rubu bankrota te generalni direktor kaže sestri Christini Hawthorne i doktoru Tomu Wakefieldu da će se institut zatvoriti. Zamoli ih da se pridruže Morrisseyju i svojim drugim kolegama u James River Hospital. Tom je odlučan da će otići tamo ukoliko Christina odluči isto otići u tu istu bolnicu. Kada Christina prihvati posao kućne njegovateljice, Tom će razmotriti ponudu iz prestižne bolnice New York City. No prije negoli itko napusti Trinity, žrtva pucnjave treba njihovu pomoć u bolnici James River, u koje je glavna, cinična šefica osoblja Gail Strummer.

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s