Dorijan Elezović napisao tekst za novi ljetni hit

28.05.2013

TV novosti


Novinar Scene Dnevnika Nove TV prvi se puta okušao u glazbenim vodama. U suradnji s reperom Ludinom i njegovom suprugom Norom te pjevačicom Nedom Parmać stvorio je pjesmu uz koju ćemo se svi zabavljati ovoga ljeta.

Dorijan Elezović i ekipa

Pjesma “Fora s mora” rezultat je jednog lijepog prijateljstva. Reper Ludin, njegova supruga Nora i Dorijan prijatelji su već godinama. Nora i Dorijan dugo su Ludina nagovarali da prestane biti alternativac i da promijeni glazbeni stil te se počne baviti komercijalom glazbom. Ludin je pristao i rekao – “Vi mi napišite pjesmu, a ja ću je otpjevati”. Tako je i bilo… Nora i Dorijan napisali su zabavni i dinamični tekst za pjesmu, a sarajevski dvojac Beatzworkz glazbu.

– “Uvijek sam vjerovao da nisam talentiran za glazbu. Nora i Ludin u meni su probudili nešto što je očito jako dugo spavalo. S Norom sam radio na tekstu, a s Ludinom na završnim detaljima. Neda i Elena su šlag na torti! Bez njih sve ovo ne bi bilo tako dobro. Četiri tjedna iza mene pamtit ću zauvijek. Sudjelovao sam na svakom koraku stvaranja ove pjesme i bio sam iznimno uzbuđen. Ponosan sam na ‘Foru s mora’ i jedva čekam idući tjedan da se spot premijerno pusti u IN magazinu. Nisam siguran je li kriza tridesetih kriva za ovaj moj izlet, ali mislim da imam novi hobi” — otkrio je Dorijan Elezović.

Pjesma na šaljiv način govori o predrasudama između sjevera i juga, zato je ekipu upotpunila pjevačica s juga, Neda Parmać (ex Feminnem). Šlag na kraju u timu koji je stvarao pjesmu “Fora s mora” svakako je mlada pjevačica iz dječjeg zbora Cicibani, Elena Pavić, koja je s Nedom otpjevala dio pjesme i dala joj posebni šarm. Za pjesmu je već snimljen spot, koji se snimao prošle nedjelje u Crikvenici. Ekipa je cijeli dan uživala u druženju i snimanju pod redateljskom palicom Mateja Matijevića. Mladi sedamnaestogodišnji redatelj svojim je idejama i izuzetnom sposobnošću na setu oduševio pjevački i autorski dio ekipe. Kakav je konačni proizvod ne propustite pogledati uskoro u IN magazinu.

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

One Comment dana “Dorijan Elezović napisao tekst za novi ljetni hit”

  1. Josip Says:

    i gde je taj tekst

    Odgovori

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s