Fringe: Na rubu – druga sezona

29.05.2013

Serije, TV najave


Glavni likovi u potrazi za šokantnom istinom nastavljaju istraživati neobjašnjive fenomene i zastrašujuće događaje diljem svijeta koji su međusobno povezani i poznati pod jednostavnim nazivom Uzorak.

Fringe

Fringe: Na rubu – druga sezona od 11. lipnja (pon-čet) u 23:45 sati na Drugom programu HTV-a

FBI-ev Odjel za rubne slučajeve u Bostonu osnovan je kad je specijalna agentica Olivia Dunham (Anna Torv) zatražila pomoć znanstvenika za rubne slučajeve Waltera Bishopa (John Noble), koji je u to vrijeme boravio u umobolnici, i njegova sina Petera (Joshua Jackson) kako bi spasila svog partnera i ljubavnika od smrti kakvu je teško i zamisliti. Članovi Odjela za rubne slučajeve nekonvencionalnim i neuobičajenim metodama proučavaju i ispituju nemoguće istražujući nevjerojatne događaje, jezive zločine i zbunjujuće slučajeve koji uključuju teleportaciju, reanimaciju, genske mutacije, vidovitost, umjetnu inteligenciju i druge nevjerojatne teorije. Kad se dogodi ono nezamislivo, njihov je zadatak da to spriječe.

Agent Phillip Broyles (Lance Reddick) predvodi Odjel, a agent Charlie Frances (Kirk Acevedo), koji igra prema pravilima, i niža agentica Astrid Farnsworth (Jasika Nicole) oplemenjuju tim i pružaju mu potporu. U te događaje uključena je i tajanstvena direktorica Massive Dynamica Nina Sharp (Blair Brown) koja je svjesna da se tehnološkim napretkom mijenja svijet znanosti, a time i sama znanost.

U šokantnoj završnici prve sezone Olivia je otišla upoznati se s bivšim suradnikom Waltera Bishopa i osnivačem Massive Dynamica Williamom Bellom (Leonard Nimoy u epizodnoj ulozi) i pritom otkrila da postoji paralelni svemir u koji ona ima sposobnost prelaziti. Taj drugi svemir ima drugačiju, intrigantnu povijest i skriva tajne, što smo doznali kad je Walter, na naše iznenađenje, posjetio grob svog sina.

Svaka epizoda druge sezone donosi nova otkrića o većoj prijetnji. Na neka pitanja dobit ćemo odgovor, ali će pritom iskrsnuti i nova.

Opisi epizoda 2. sezone

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s