Malena Rita iz “Avenide Brasil” je brazilska glumačka nada

29.05.2013

TV novosti


Za slatku i vrckastu dječju glumicu Mel Maiju, punim imenom Melissa Maia de Sousa, s pravom se može reći da je glumačka senzacija u rodnom Brazilu!

Mel Maia Rita

Nakon što se prošle godine iznenada vinula u zvijezde zbog uvjerljive interpretacije napuštene Rite u “Avenidi Brasil”, seriji koja se ovog tjedna počela prikazivati na RTL Televiziji, Mel Maia ovih dana ima još više razloga za slavlje.

Naime, tvornica brazilskih TV sapunica i telenovela, velika televizijska kuća Rede Globo, prepoznala je karizmu i talent devetogodišnje Mel Maije i ovih je dana s njom potpisala trogodišnji ugovor kojeg inače dobivaju najveće televizijske zvijezde! Njezin novi projekt je nadolazeća povijesna telenovela ‘Joia rara’ koja će svoju premijeru imati ove jeseni, a u kojoj će Mel Maia utjeloviti lik Perole, dok će joj oca i majku glumiti zgodni i vrlo popularni glumci Bruno Gagliasso i Bianca Bin. Čini se da je glumac Bruno Gagliasso jedva dočekao odobrenje Rede Globa kako bi se na Instagramu i Twitteru pohvalio fanovima da je počeo sa snimanjem novog serijala u Nepalu te da mu je drago što će glumiti sa simpatičnom Mel Maijom koju brazilska djeca jednostavno obožavaju.

Sa svega pet godina Mel Maia je priznala majci da želi biti glumica. Uslijedili su odlasci u glumačku školu za djecu, da bi 2011. dobila ponudu utjeloviti lik Nine u specijalnom programu Rede Globa “O Relógio da Aventura”. Čelnici Globa bez razmišljanja su joj ponudili ulogu Rite u telenoveli “Avenida Brasil”, zbog koje nisu požalili niti sekunde. Zbog njezinog lika seriju je pratilo mnoštvo brazilske djece, a struka joj je dodijelila nekoliko nagrada za najbolju brazilsku glumačku nadu današnjice.

Kako bi što bolje utjelovila svoj novi lik u telenoveli “Joia rara”, Mel Maia će se morati ošišati na ćelavo. Ta vijest već je uzrujala mnoge Brazilce koji na brojnim forumima i društvenim mrežama mole Globo da ne diraju Mainu kovrčavu kosu.

Seriju “Avenida Brasil”, jednu od najvećih televizijskih uspješnica brazilske produkcije, možete pratiti na malim ekranima RTL Televizije od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati!

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s