Ana Brenda Contreras ljubi toreadora

31.05.2013

TV najave, TV novosti


Poznata glumica meksičkih telenovela Ana Brenda Contreras udala se za toreadora Alejandra Amaya u Las Vegasu 29. ožujka ove godine. Od danas je možemo gledati u seriji “Zauvijek zaljubljeni” na Doma TV.

Ana Brenda Contreras

Ambiciozna glumica Ana Brenda Contreras ima vodeću ulogu u telenoveli “Corazon indomable” snimljenoj ove godine, koja je prerada serije “Marimar” iz 1994. godine. U 2012. godini Ana Brenda je nominirana za najbolju glumicu u telenoveli “La Que No Podia Amar”. Hrvatski gledatelji upoznali su ovu prelijepu glumicu u seriji “Magična privlačnost” u kojoj je tumačila negativku Mauru te joj je partner bio William Levy.

Od ovog petka, gledatelji Doma TV-a mogu uživati u glumi prekrasne Ane Brende u telenoveli “Zauvijek zaljubljeni” u kojoj Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron otkrivaju sve razine ljubavi. Kroz razne životne dobi ova priča o propadanju, nadi i životnim preprekama upoznat će gledatelje s brojnim životnim situacijama i različitim odnosima spram ljubavi i prijateljstvu koje donosi život. Osjetite gorko-sladak okus tinejdžerske ljubavi, bol neuzvraćene kao i vrućinu strastvene te neuništivost iskrene prave ljubavi.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s