Engin Akyurek: Ljubav jača od razuma postala je njegova opsesija…

03.06.2013

TV najave


Vjenčanje, pucnjava i život u opasnosti obilježit će početak serije “Da sam oblak” i zaintrigirati gledatelje ispred malih ekrana. Da je serija uistinu posebna i nepredvidljiva svjedoče uzbudljiva događanja već u prvoj epizodi koja će se emitirati danas u 20.05 sati!

Da sam oblak

Nova TV nakon Sile predstavlja seriju u kojoj se okupila produkcijska krema Turske. Za ulogu Mustafe Buluta, turski nagrađivani glumac Engin Akyurek (Kerim iz “Izgubljene časti”) zadobio je pohvale kritike i publike.

Glavni protagonist Mustafa, već će se na početku oženiti s egzotičnom ljepoticom Asije. Na drugoj strani tog veselja, iz prikrajka, sve će promatrati Mustafina prva žena, plaha i krhka Narin koja je ustvari glavna junakinja ove priče.

Dok u pograničnom mjestu Guzeljurtu život teče mirno, u najvećem konaku odvija se nezdrava i strastvena ljubav, a onima koji joj svjedoče ledi se krv u žilama. Predsjednik općine Aslan Bulut i njegova obitelj žive po pravilima koja su sami odredili. Kad jednoga dana u grad dođe doktor i postane dio događaja, tlo pod njihovim nogama protrest će se, a nametnut mir bit će narušen.

Doktor Serdar Batur već deset godina radi u problematičnim područjima kao dio zdravstvenog programa UN-a i naposljetku dolazi u pogranični gradić Guzeljurt, smješten na rubu miniranog područja. Dr. Serdar, s jedne strane, radi kao liječnik u regionalnom domu zdravlja, a s druge, kao predstavnik Ujedinjenih naroda s grupom dobrovoljaca sastavljenom od civila radi na minskim poljima. Majka dr. Serdara İndži, koja živi u Istanbulu, i njihovi obiteljski prijatelji dolaze u posjet Guzeljurtu kako bi vidjeli Serdara i na sigurnome mjestu sagradili školu. Istoga dana pozvani su na vjenčanje najstarijeg sina u mjestu, omiljenog i poštovanog predsjednika općine Aslana Buluta. Svi zajedno odlaze na svadbu na kojoj slijede šokantni događaji…

Ne propustite prvu epizodu serije ‘Da sam oblak’ koju predvodi turska glumačka i produkcijska elita – danas u 20.05 sati na Novoj TV!

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s