Luda ljubav (Mad Love)

04.06.2013

Serije


Jedni se vole, drugi se ne podnose… Iz pera redateljice hit serije “Kako sam upoznao vašu majku” dolazi priča o ljubavi koja je sve, samo ne obična! Od 8. lipnja u jutarnjem terminu samo na Doma TV.

Luda ljubav

“Luda ljubav” je priča o četiri prijatelja iz New Yorka. Dok se dvoje od njih zaljubi do ušiju, drugo dvoje se jednostavno ne može podnijeti. U epicentru ove romantične i humoristične serije smještene u New Yorku su četiri prijatelja: Ben i Larry te Kate i Connie. Ben i Kate se slučajno upoznaju na vrhu ‘Empire State Buildinga’ i zaljube se na prvi pogled. Druženjem upoznaju Benovog prijatelja Larryja i Kateinu prijateljicu Connie. Larry i Connie se ne slažu najbolje od samog početka, jer su oboje poprilično cinični. Nakon nekog vremena, Larry i Connie ostvare bolji odnos.

O GLUMCIMA:

Jason Biggs je najpoznatiji po svojoj ulozi u kultnim nastavcima hit komedije ‘Američka pita’. Uloga u seriji ‘Luda ljubav’ prva mu je tom TV žanru nakon deset godina. Jason je rođen 1978. godine u New Jerseyju. Ima dvije starije sestre, a počeo je glumiti već kao petogodišnjak. U braku je s glumicom Jenny Mollen. Osvojio je MTV Movie Award za najbolji poljubac (‘Američka pita 2’). U ovoj seriji utjelovljuje lik mladog odvjetnika koji se nalazi u vezi koja ga sputava te uskoro, sasvim slučajno, upoznaje ljubav svog života.

Sarah Chalke je poznata po ulozi doktorice Reid u hit seriji “Stažist”. Rođena je 1976. godine u Kanadi. Govori francuski i njemački jezik. Volonterka je i radi u ‘Audrey Hepburn’ fondu za djecu. Otac joj je odvjetnik te njezini roditelji vode agenciju za posvojenje djece. Sama je majka sina Charlie Rhodesa Afifija. Sa 17 godina je dobila ulogu Becky Conner u seriji ‘Roseanne’. Trenutno tumači glavnu ulogu u seriji ‘How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life)’. U “Ludoj ljubavi” tumači prpošnu i pomalo nespretnu Kate koja se zaljubi u Bena na prvi pogled i živi s najboljom prijateljicom Connie.

Tyler Labine je poznat po filmovima “Planet majmuna: Postanak” (2011.), “Tucker i Dale protiv zla” (2010.) i serijama “Reaper” (2007.) i “Sinovi Tucsona” (2010.). Ovaj glumac je rođen 29. travnja 1978. godine u Kanadi. Sam glumac je priznao da je njegov najgori posao onaj dostavljača pizze. Oženjen je s Carrie Ruscheinsky. U seriji tumači Larryja, Benovog ciničnog, najboljeg prijatelja koji je uvijek u prepirki s Connie.

Judy Greer je ostvarila mnoge gostujuće uloge u hit serijama “Dva i pol muškarca”, “Kalifornikacija” i “Teorija velikog praska”. Greer je rođena i odrasla u Detroitu u obitelji mehaničara i bolničke administratorice. Deset godina je trenirala klasični ruski balet. U njezin filmski opus spadaju filmovi “Od klinke do komada”, “The Village”, “Što žene vole”. Glavno obilježje je da uvijek u filmovima tumači najbolju prijateljicu glavnih protagonista. U seriji “Dva i pol muškarca” glumila je tri različita lika. Judy u ovoj seriji glumi Kateinu najbolju prijateljicu Connie koja je oličenje sarkazma i ne slaže se s Larryjem.

Nasmijte se do suza uz “Ludu ljubav”, seriju koja govori o sudbini četiri junaka kroz različite životne situacije kao i sve stadije romantičnih veza, u subotu i nedjelju od 9.30 sati na Doma TV-u!

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s