Finale sezone Mentalista otkriva tko je monstrum za kojim traga Patrick Jane!

Tko je Red John? Tko je neuhvatljivi i okrutni psihopat? Koje je pravo ime zločinačkog genija i svirepog ubojice? Znamo da je muškarac, bijelac, pismen i načitan te da se u jednom trenutku čak i rukovao s Janeom.

Mentalist

Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Bob Kirkland, Tom McAllister ili Brett Partridge – jedan o njih je Red John, prema TV guideu jedan od najistaknutijih negativaca svih vremena.

Svoj ubilački pohod Red John je počeo 1998. kad je zajedno s pomagačima usmrtio više od 30 osoba u Kaliforniji, Nevadi i Meksiku. Prije deset godina psihopat i serijski ubojica skrivio je smrt Janeove žene i kćeri te od tog trenutaka postao zakleti neprijatelj Patricka Janea, koji ga neuspješno hvata u želji za osvetom.

U raspletu pete sezone Jane otkriva Lisbon da je suzio listu osumnjičenih na sedam imena. Jedan od njih mora biti Red John. No prije nego što uspije istragu odvesti dalje, Lisbon ga prekida s vijestima o novom ubojstvu koje je počinio Red John. Tijelo Eillen Turner pronađeno je u sobi motela, a Jane je prepozna kao poznanicu iz prošlosti. Tim pokušava pronaći ubojicu i otetu bebu žrtve, a Jane se zapita je li Red John ubio ovu ženu želeći njemu poslati poruku. Socijalna radnica Miriam Gottlieb je upetljana u slučaj te se čini da je osoba koja će nam otkriti identitet Reda Johna. Kad Jane primi DVD, korak je do Reda Johna!

Veliko finale i rasplet sezone pratite na RTL Televiziji večeras u 21:10 sati!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.