Tijelo je dokaz – treća sezona

06.06.2013

Serije, TV najave


Kad briljantnoj i ambicioznoj neurokirurginji karijera naglo završi, ona svoje neupitne medicinske vještine usmjerava na rješavanje ubojstava. Svatko ima svoju priču, a dr. Megan Hunt će je razotkriti.

Vrijeme emitiranja: četvrtkom u 20.55, reprize petkom u 11.50, subotom u 15.10 na FoxLife

Vrijeme emitiranja: četvrtkom u 20.55, reprize petkom u 11.50, subotom u 15.10 na FoxLife

Dr. Megan Hunt bila je vrhunska neurokirurginja dok joj automobilska nesreća nije okončala kiruršku karijeru. Sada kad više ne može pomagati živima, dr. Hunt je najzloglasnija medicinska vještakinja Philadelphije.

Iako sjajno obavlja svoj posao, dr. Hunt svugdje prati glas da je “teška”. Nikad nije našla granicu koju ne bi prešla. Njezin moćni šef pokušava je zaštititi dok god ona ne nagazi prejako na krivi žulj. Iako zlovoljno priznaje njezine vještine, iskusni detektiv Bud Morris nije toliko oduševljen njezinim metodama. Na sreću, dr. Hunt ima šačicu obožavatelja. Mlađi medicinski vještaci oslanjaju se na njezine stručne savjete, a njezin istraživački partner, medicinski istražitelj Peter Dunlap, prihvaća njezino neuobičajeno ponašanje, možda zbog toga što samo on zna da naporna osobnost dr. Hunt djelomično potječe iz krivnje. Prije nego što je odustala od neurokirurgije, dr. Hunt je nehotice ubila zadnjeg pacijenta. Dodajte kap ogorčenosti od neprijateljske rastave u kojoj je dobila potpuno skrbništvo nad kćeri tinejdžericom i imate jedan tužni društveni život. Znate, što se tiče razumijevanja mrtvih, dr. Hunt je izvanredna. No što se tiče odnosa sa živima, tu je čeka još mnogo posla.

Iz pera izvršnih producenata Matta Grossa i Christophera Murpheyja dolazi fascinantna treća i posljednja sezona (ukupno 13 epizoda) kriminalističke serije temeljene na snažnoj i zanimljivoj glavnoj ženskoj ulozi. Svakog tjedna, dok dr. Hunt i njezini kolege rješavaju novi slučaj, dr. Hunt čini jedan sitni korak prema tome da pusti druge ljude u svoj život.

Oglasi
,

About Ines Horvat

Ines je suradnica portala MojaTV koja objavljuje najave programskih sadržaja koji se prikazuju na domaćim kabelskim kanalima (FOX, HBO).

Pogledaj sve objave od Ines Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s