Na terapiji: nova serija od jeseni na HRT-u

Od jeseni na programu HTV-a emitirat će se nova intrigantna serija – “Na terapiji”. Doživjela je veliki uspjeh u dvadesetak zemalja svijeta. Izvorno je izraelska, a u Hrvatskoj se snima po licenciji.

Na terapiji

– “Serija Na terapiji prati probleme likova različitih dobi i životnih situacija. Jedna epizoda – jedan pacijent. Radi se o licenci izraelske serije koja uključuje potpunu slobodu da se adaptira upravo ovdje i u ovom trenutku. Pritom je maksimalno okrenuta ozbiljnom promišljanju o ljudskim odnosima – o tome što nosimo i s čim se borimo” — izjavila je scenaristica serije Lada Kaštelan.

Temeljena na dijalogu, na ogoljavanju duše, na svakodnevici modernog čovjeka – serija ima, uvjerena je ekipa – sve šanse za uspjeh. Svi ponekad požele imati svojeg psihoterapeuta.

»Na terapiji« je dramska serija koja vodi gledatelje na zanimljivo i fascinantno putovanje kroz svijet psihoterapije.

Radnja serije prati psihoterapeuta kroz njegove tjedne seanse s klijentima, uključujući susrete sa vlastitom terapeutkinjom i mentoricom. Seriju čine pet linija priče koje se odvijaju u vremenskom intervalu od devet tjedana. Svaki klijent ima osobne, specifične probleme i poteškoće u koje kroz suradnju s terapeutom pokušava proniknuti i riještiti ih. Nitko od njih na početku terapije ne sluti kamo će ih ovo putovanje na kraju odvesti. Istovremeno, osoba od koje svi traže pomoć i podršku, suočava se s vlastitim strahovima i nesigurnostima, od kojih ne može pobjeći.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.