Posljednje utočište (Last Resort) ekskluzivno na OYO

15.06.2013

Serije


OYO predstavlja napetu priču smještenu u potencijalnu budućnost u kojoj posada najmoćnije podmornice svijeta, naoružane nuklearnim oružjem, odbija izvršiti naredbu za nuklearni napad i time postaje glavni državni neprijatelj.

Posljednje utočište

“Posljednje utočište” je napeta triler serija koja se događa u bližoj budućnosti. Posada američke podmornice Colorado koja nosi nuklearno oružuje dobije naredbu da napadne Pakistan. S obzirom da je kapetan Marcus Chaplin dobio tu zapovijed preko komunikacijskih kanala koji su se koristili tijekom Hladnog rata, on odbija izvršiti naredbu. Nakon njega i drugi zapovjednik Sam Kendal odbije napasti nuklearnim oružjem. Posada Colorada od tada je proglašena neprijateljem države.

Nemajući izlaza Chaplin i Kendal odvode posadu podmornice na egzotičan, ali opasan otok. Tamo će pronaći utočište, romansu i priliku za novi život. Posada Colorada tako će postati svjetski najmanja nuklearna sila koja je došla na jedino preostalo utočište na svijetu.. Posljednje utočište…

PRVA EPIZODA: Marcus Chaplin kapetan je podmornice Colorado, najmoćnije nuklearne podmornice na svijetu. Kad dobije naredbu da ispali četiri nuklearne rakete na Pakistan, odbije to učiniti i zatraži potvrdu od visokih državnih dužnosnika. No, nakon Chaplinove pobune, u podmornicu Colorado se ispaljuju rakete te oni tonu na dno, gdje ostavljaju članove posade da umru.

Oglasi
, ,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s