Nova TV: Dva mega spektakla povodom ulaska Hrvatske u EU

17.06.2013

TV najave


U subotu, 29. lipnja pratite četverosatni program UŽIVO na Novoj TV – koncertne spektakle u Dubrovniku, gdje nastupa Severina, i Vukovaru, gdje nastupaju Prljavo kazalište i Colonia, te javljanja uživo iz cijele Hrvatske.

Saša Kopljar i Marija Miholjek

Nova TV na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti poklanja svojim gledateljima koncertne spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe. Tijekom četverosatnog programa uživo, 29. lipnja Nova TV prenosit će koncerte kako bi vrhunskom zabavom počastila svoje gledatelje. Na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše nastupit će Severina i drugi gosti iznenađenja, a u Vukovaru, gradu u kojem će se nakon dugog niza godina upriličiti veliko slavlje, nastupit će Prljavo kazalište i Colonia.

Kako bi se prisjetili svih posebnosti i bogatstava naše domovine i u punom sjaju zajednički obilježili ulazak Hrvatske u EU, voditelji i reporteri Nove TV donijet će gledateljima, u društvu istaknutih građana Hrvatske, priče o poznatim hrvatskim znanstvenicima i njihovim dostignućima, sportašima, jeziku, bogatstvu okusa i nematerijalnim bogatstvima Hrvatske.

Domaćini koji će uveličati program u Vukovaru su Marija Miholjek i Saša Kopljar, u Dubrovniku Mia Kovačić i Andrija Jarak, a Ana Stunić i Igor Mešin vodit će program u zagrebačkom studiju.

Tim Nove TV (tehnika, režija, produkcija, novinari, reporteri i voditelji) će vas odvesti na putovanje diljem Hrvatske i omogućiti četverosatnu zabavu uz vrhunske glazbene izvođače.

Produkcijski tim od 200 ljudi zadužen je za koncerte u Dubrovniku i Vukovaru, studio u Zagrebu i javljanja iz Rijeke, Koprivnice i Splita. 34 kamere pratit će sve događaje, za čiju će realizaciju biti korišteno 100 kilometara kablova, 400 rasvjetnih tijela te 200 kilometara kvadratnih led ekrana.

Tijekom godina u domove gledatelja donosili smo vijesti, zabavu, pratili svjetska i domaća događanja, a povijesni trenutak ulaska Hrvatske u EU željeli smo obilježiti na poseban način i pokloniti našim gledateljima pravi spektakl, zato ne propustite koncerte u Vukovaru i Dubrovniku ili budite s nama pred malim ekranima 29. lipnja od 20 sati!

Očekuju vas zabava, veselje, razne zanimljivosti i iznenađenja!

Oglasi

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s