Besramnici – treća sezona

18.06.2013

Serije, TV najave


Fiona je u škripcu s novcem, Lip je uhićen, a Frank se probudi usred Meksika, bez novčanika i putovnice! Treća sezona “Besramnika” od 22. lipnja u 23:30 sati na Doma TV-u.

Besramnici

Treća sezona donosi nam nove zgode i nezgode obitelji Gallagher. Fiona je u škripcu s novcem, Lip je uhićen, a Frank se probudi usred Meksika, bez novčanika i putovnice! Nitko osim Debbie nije zabrinut Frankovim nestankom i dok se približava Uskrs, Jimmy se useljava u kuću, a Fiona ulaže zadnje novce u noćni klub kojim nema pojma upravljati.

Podsjetimo: Frank Gallagher je glava radničke obitelji, te otac šestero pametne, duhovite i samostalne djece kojima je bez njega zapravo bolje. Iz Frankove perspektive, na koju uvelike utječe i alkohol, briga o djeci je njemu samo smetnja u pohodima po barovima i pijankama diljem Chicaga. Frank stoga ‘roditeljstvo’ prepušta svojoj najstarijoj kćeri Fioni koja na sebe preuzima ulogu oba roditelja. Kao takva ona se pobrine da njena braća i sestre redovito obavljaju svoje obaveze, održavaju kuću čistom, hrane mačku i rade zajedno s njom sve kućanske poslove. Oni rade sve zajedno međusobno si pomažući kako bi preživjeli.

Besramnici

Svjedočite lažnom sprovodu, lažiranju bolesti, nemoralnim ponudama i puno više u novim avanturama “Besramnika” u subotu (22.lipnja u 23.45 sati) i nedjelju (23. lipnja u 23.25 sati) na programu Doma TV-a!

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s