Engin Akyurek: “Mustafa će uvijek voljeti Narin!”

18.06.2013

TV novosti


Markantni turski glumac Engin Akyurek, kojeg imamo priliku gledati svake večeri u seriji “Da sam oblak” na Novoj TV, izjavio je da će Mustafa, lik koji mu je obilježio karijeru, bez obzira na sve uvijek voljeti Narin.

Mustafa i Narin

Engin Akyurek se u jednom intervjuu osvrnuo na klimu grada Midjata u kojem se snimala serija “Da sam oblak”. Za vrijeme snimanja serije u kojoj tumači ludog Mustafu, glumac se teško naviknuo na vremenske prilike u ovom pustinjskom području.
– “Dok je u Istanbulu padala kiša u ovom dijelu Turske vrijeme je bilo izrazito vruće. Vrijeme je ovdje interesantno. Po noći kad sunce zađe postane nevjerojatno hladno” — priznao je Engin u intervjuu.

Ovaj popularni i nagrađivani glumac osvrnuo se i na svoj lik koji mu je obilježio karijeri te njegovu opsesivnu ljubav prema junakinji Narin.
– “Narin i Mustafa će uvijek biti u priči, bez obzira na radnju, bez obzira na sve loše stvari unatoč opiranju glavne junakinje Mustafa će ostati tvrdoglav te će nastojati voljeti Narin.”

Engin je rekao i o kritikama ljudi na Ludog Mustafu i uvjeren je da su gledatelji različito reagirali na njega: “On radi puno štete, ali ima i svoju stranu koja je šarmantna. Na njegovoj drugoj strani mi imamo dio njega zbog kojeg mu opraštamo, volimo i povezani smo s njim.”

Lijepa Narin posjetila Šibenik

Mustafina slaba točka je Narin, plaha djevojka koju tumači glumica Melisa Sozen, rođena 1985. godine u Istanbulu. Studirala je na Pera Fine Arts College. Svoj debi je imala u filmu “Çağan Irmak’s Bana Şans Dile”. Sa svojim velikim očima neodoljivo podsjeća na Audrey Hepburn. Utjelovila je Hrvaticu Noru u “Sulejmanu Veličanstvenom”. Odrasla je u skladnoj obitelji, a ljubav prema umjetnosti usadila joj je majka umjetnica. Kao mala plesala je balet, a nedavno je posjetila i Šibenik. Njezina zaljubljenost u filmu počela je u dobi od deset godina kad je lijepa glumica gledala film “Leon” s Natalie Portman u glavnoj ulozi.

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s